Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Ένωση Διρφύων - Κύμη 0-3

Ακόμα 3 βαθμούς κατέκτησε η ομάδα μας με αντίπαλο την Ένωση Διρφύων στο γήπεδο του Πάλιουρα. Παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο πέτυχε τη νίκη, κρατώντας την ζωντανή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Χοβχανισιάν έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, με ένα δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μαστροκώστας "έπιασε" δυνατή κεφαλιά εντός της μικρής περιοχής, όμως ο τερματοφύλακας της Έν.Διρφύων απομάκρυνε επιτυχώς τη μπάλα. Στο 11', ο ίδιος παίκτης πλασάρει από κοντινή απόσταση, η μπάλα όμως "γλύφει" το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 15', ο Μαστροκώστας στρώνει την μπάλα στον Ηλία, ο οποίος επιχειρεί κεραυνοβόλο σουτ, έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Τσουτσαίος απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 31', ο Αναστάζιο, με υποδειγματική απευθείας εκτέλεση φάουλ εκτός της μεγάλης περιοχής, ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας. Επτά λεπτά αργότερα, ο Ηλίας συνδυάζεται άψογα με τον Αναστάζιο και ο πρώτος "πιάνει" εναέριο σουτ που τράνταξε το δοκάρι του Τσουτσαίου. Στο επόμενο λεπτό, ο Ηλίας έχοντας χώρο προσπάθησε να πετύχει, ότι δεν μπόρεσε στην προηγούμενη φάση, με τον ίδιο τρόπο, όμως ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας μπλόκαρε την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 54', ο Αρμένης εκτελεί απευθείας φάουλ, όμως η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και καταλήγει ελάχιστα άουτ. Στο 62' λεπτό, ο Χοβχανισιάν πλασάρει με άδειο τέρμα και διπλασιάζει το δείκτη του σκορ, έπειτα από κάθετη μπαλιά ακριβείας του Μαστροκώστα. Στο 65', ο Μαστροκώστας ανατρέπεται εντός της περιοχής και κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτελεί ο ίδιος και διαμορφώνει το τελικό σκορ 0-3. Στο 78ο λεπτό, ο Μαστροκώστας "πιάνει" ωραία κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ηλία, όμως η μπάλα καταλήγει άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Όμπι βγάζει ωραία σέντρα προς τη μικρή περιοχή, οπού εκεί είναι ο Παριανός, ο οποίος "έπιασε" ωραία κεφαλιά από απόσταση αναπνοής, όμως ο Τσουτσαίος ενστικτωδώς απομακρύνει την μπάλα όπως-όπως σε κόρνερ.Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ανήκει στον Όμπι, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τσουτσαίο, όμως δεν κατάφερε να σημειώσει το 4ο τέρμα.

Βασική Ενδεκάδα: Ντουρέκας, Αποστολίδης, Γεραντώνης, Κουτσαυλής (Μανωλάκης), Μπασινάς, Ηλίας, Παριανός, Άνταμς, Μαστροκώστας, Χοβχανισιάν (Τέτα), Αναστάζιο (Όμπι)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου