Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Κύμη-Ταμυναϊκός 3-0

Ακόμα 3 βαθμούς κατέκτησε η ομάδα μας, επικρατώντας του Ταμυναϊκού με 3-0, συνεχίζοντας να διεκδικεί την πρώτη θέση της κατηγορίας.

Στο 6ο λεπτό, ο Μαστροκώστας με εξαιρετικό πλασέ στη δεξιά γωνία του Πετράκη, σημείωσε το 1-0. Στο 33' χάθηκε σημαντική ευκαιρία για το 2-0, έπειτα από ωραίους συνδυασμούς του Μαστροκώστα, Ηλία, Αποστολίδη και Παριανού. Στο 35', ο Παριανός επιχείρησε σουτ, έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά κατέληξε ελάχιστα άουτ. Το 2-0 έγινε, δύο λεπτά αργότερα, με το συνήθη "ύποπτο"  (Μαστροκώστα) με δυνατό σουτ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χοβχανισιάν. Στο 43ο λεπτό, ο Μπασινάς διαμορφώνει το 3-0 και "κλειδώνει" τη νίκη της Κύμης, με όμορφο πλασέ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 2ο μέρος του παιχνιδιού, η ομάδα μας έριξε τους ρυθμούς της, διατηρώντας το 3-0 και συνεχίζοντας ταυτόχρονα να έχει το "πάνω χέρι" στο παιχνίδι. Σημαντική φάση για το 4-0 ανήκει στον Χοβχανισιάν, οπού στο 60' επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ. Στο 86' λεπτό, ο Όμπι έχασε και αυτός μοναδική ευκαιρία για το 4-0, αφού βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Πετράκη.

*Στο 60' η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες, έπειτα από αποβολή του Μουρική με απευθείας κόκκινη, που είδε μόνο ο κ.Μάγειρας.

Βασική Ενδεκάδα: Ντουρέκας, Μουρίκης, Αποστολίδης, Κουτσαυλής, Μπασινάς, Ηλίας, Παριανός, Άνταμς (70' Τέτα), Μαστροκώστας, Χοβχανισιάν (76' Όμπι), Αναστάζιο (80' Καραμπίνης)

Ο Δήμος, ο πιο φανατικός φίλαθλος του ΑΟ Κύμης!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου