Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Κύμη - Λήλας 3-0

Με το "αγαπήμενο" της σκορ, η ομάδα μας νίκησε το Λήλα Βασιλικού, κατακτώντας για άλλη μια φορά τους 3 βαθμούς της νίκης. Με αισθητή την απουσία του Ηλία στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, η Κύμη πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για τη νίκη.

Η πρώτη φάση του αγώνα, αλλά και το πρώτο γκολ για την ομάδα μας, ήρθε στο 5' λεπτό με δυνατή κεφαλιά του Αναστάζιο, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Χοβνανισιάν. Χαρακτηριστικός ήταν ο πανηγυρισμός του Βραζιλιάνου, ο οποίος "εμφάνισε" από το πουθενά μια πιπίλα! Στο 27ο λεπτό, ο Αναστάζιο αποφεύγοντας 2 αμυντικούς του Λήλα βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μαντά και επιχειρώντας ένα έξυπνο πλάσε θέλησε να διπλασιάσει τα τέρματα για την Κύμη, όμως ο τερματοφύλακας του Λήλα δεν του το επέτρεψε. Δώδεκα λεπτά αργότερα (39'), ο Άνταμς "έπιασε" ένα δυνατό σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό, ο Μαστροκώστας "έπιασε" κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χοβχανισιάν, όμως η φάση δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Στο 66', ο Λήλας απείλησε την εστία μας με ένα δυνατό σουτ, όμως ο Μπασινάς τη τελευταία στιγμή έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 76', ο Αναστάζιο με σουτ από τη μικρή περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την Κύμη, κλειδώνοντας έτσι τη νίκη. Τρία λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού (87'), ο Μαστροκώστας με κεφαλιά σημείωσε το 3-0 (δοκάρι και μέσα), από μακρινή σέντρα ακριβείας του Αρμένη.

Βασική Ενδεκάδα: Ντουρέκας, Αποστολίδης, Γεραντώνης, Μανωλάκης, Μπασινάς, Τέτα (66' Ηλίας), Παριανός, Άνταμς (88' Ζε εμπε), Μαστροκώστας, Ζόραν Χοβχανισιάν, Αναστάζιο Ρέιζερ (87' Όμπι)



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου