Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΑΟ Χαλκίς-Κύμη 0-0 ... Σε κανέναν δεν άρεσε το "Χ"

Ένα κλασσικό Ευβοϊκό ντέρμπι του περιφερειακού πρωταθλήματος παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.
Ο ΑΟ Χαλκίς από την μία, ήθελε τη νίκη για την περιβόητη δεύτερη θέση και από την άλλη η ομάδα μας που έπαιζε για την σωτηρία της για την ποδοσφαιρική της επιβίωση στο φετινό πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.
Το τελικό 0-0 δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο διότι ο ΑΟ Χαλκίς υποχώρησε στην 3η θέση και ο ΑΟ Κύμης βρέθηκε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Η Κύμη ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 1' κιόλας λεπτό με τον Γεωργουδάκη να πασάρει στον Ηλία αλλά αυτός να αστοχεί σε ανεπανάληπτο τετ α τετ .
Στο 2' σουτ του Λέκκα άουτ.
Στο 10' ο Γκάτσης καθυστερεί σε τετ α τετ με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί,
να αλλοιώσουν το πλασέ του το οποίο κατέληξε μόλις άουτ.
Στο 35' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία στο άξονα, έδιωξε με υπερένταση ο Τοπαλίδης
Στο 40' σόλο του Λέκκα από τα αριστερά περνά και τον τερματοφύλακα, αλλά από πολύ πλάγια σε κενή εστία εστία αστοχεί
Στο 78' σέντρα του Λέκκα ο Καλογερόπουλος πασάρει με το κεφάλι στον Καφαντάρη αυτός με ανάποδο ψαλίδι επιχειρεί να νικήσει τον Παπαδόπουλο που με καταπληκτική απόκρουση στην αριστερή του γωνία σώζει την ομάδα μας.
Στο 90' μετά από μπαλιά του Ηλία από το κέντρο ο Μπλατσιώτης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά αριστερά προς την εστία σούταρε η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τοπαλίδη
Γενικά το αποτέλεσμα κρίνετε δίκαιο, αφού οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο
AO Xαλκίς(Θ.ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ) Τοπαλίδης, Καλλιμάνης (82 Γιογιός), Τούρλας (60' Γκιόκας), Παστός, Νικολόπουλος, Ταυταρίδης, Μανιάτης, Καφαντάρης, Θωμάς, Καρακατσάνης (46 λ.τρ. Καλογερόπουλος), Λέκκας
ΑΟ ΚΥΜΗΣ(Β.ΝΤΟΒΟΛΗΣ) Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Γεραντώνης (84' Κόκκος), Κύρου, Κραβαρίτης, Καλογερόπουλος, Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης (74' Μπλατσιώτης), Αναστασίου Ι.,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου