Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ.Α΄ΕΣΚΑΣΕ PLAY OFF. Α.Ο.ΚΥΜΗΣ-ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 84-67‏


 
Πρώτη νίκη επί του Ερμή Σχηματαρίου πέτυχε η ομάδα του Α.Ο.Κύμης στα play off, στην Κύμη, με το ευρύ σκορ 84-67.
   Ήταν ένας αγώνας που αναμενόταν να είναι "ντέρμπυ" αλλά η ομάδα της Κύμης ήταν επιβλητική, έπαιξε καλό μπασκετ και πέτυχε μια εύκολη -σχετικά- νίκη.
   Στην αρχή του αγώνα οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έπαιξαν καλές άμυνες, είχαν σωστές επιλογές στην επίθεση και εναλλάσσονταν στο σκορ,Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 19-18.
   Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Α.Ο.Κύμης μπήκε πιο αποφασιστικά πίεσε,"έκλεψε μπάλες", με αποτέλεσμα να έχει το εύκολο καλάθι και πήρε ένα σχετικό προβάδισμα στο ημίχρονο, με 39-29.
   Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν στον ίδιο ρυθμό με την Κύμη να προηγείται ακόμη και με 18 πόντους. Το Σχηματάρι όμως στη συνέχεια αντέδρασε΄, εκμεταλλεύθηκε το "χαλάρωμα" των γηπεδούχων και μείωσε τη διαφορά. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου  60-52.
   Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε το νικητή. Η Κύμη μπήκε αποφασιστικά, έτρεξε περισσότερο, ήταν εύστοχη και πήρε  διαφορά στο σκορ, πετυχαίνοντας το επιθυμητό γι΄αυτήν αποτέλεσμα με το επιβλητικό  84-67.
   Διαιτητές.Μπλέτσας-Σπυρόπουλος.
   Α.Ο.Κύμης: (Γ.Πανούσης) Γ.Θωμάς, Σ.Μανωλιάς, Ι.Μητρόπουλος 17(2), Σ.Σπανός 11(1), Ι.Καψούλης 2, Ι.Χαρατσής 19(1), Σ.Τσιριμώκος 13(1), Ι.Τσίτσης 10, Γ.Βασιλείου 6, Θ.Νασάκης 6.
   Ερμής Σχηματαρίου: (Η.Χατζής) Γ.Κούτης, Σ.Χατζηστάμου 6(2), Η.Χατζής 11, Χ.Τσιρώνης, Π.Χαρίσης 1, Γ. Φλώτσιος 12, Καπελέρης 6, Π.Σολωμονίδης 17(2), Ν.Παπαγιαννόπουλος 5(1).
   Η ομάδα της Κύμης εύχεται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στον τραυματία παίκτη του Σχηματαριου Καπελέρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου