Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Κύμη-Ένωση ΑΣΑ 1-0: Νίκη σωτηρίας!

Σημαντικό τρίποντο για την Κύμη μέσα στην έδρα της με ένα γκολ που σημείωσε ο Ηλίας με απ' ευθείας κτύπημα κόρνερ στο 16'.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα είχαν καλές στιγμές με τον Γεωργουδάκη στο 27' και τον Γκάτση στο 31' Η ομάδα της Ένωσης ΑΣΑ είχε μια καλή στιγμή στο 35' με τον Πλακίδα που από κοντά πλάσαρε για να διώξουν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Επίσης από το 37' με 2η κίτρινη άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες ο Γιαχρίτσης Ι.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ισορόπισαν τον αγώνα χωρίς όμως να είναι απειλητικοί για την εστία του Παπαδόπουλου. Οι γηπεδούχοι παρά την κακή τους απόδοση στο β' μέρος είχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Γκάτση στο 79' και τον Τσαλιαγκό στο 90' Το σφύρηγμα της λήξης βρήκε νικητή τον ΑΟ Κύμης με 1-0.
Ο Β Ντόβολης μας δήλωσε μετά τον αγώνα ότι το μόνο που κρατάει είναι η νίκη και στάθηκε στην κακή εμφάνιση της ομάδας του, που την απέδωσε στο αγχος για την νίκη
Ο κ. Πούλος απ' την πλευρά του δήλωσε ότι λόγο καρτών είχε σημαντικές απουσίες, η αποβολή στο 37' του Γιαχρίτση και η αναγκαστική αλλαγή του Πλακίδα άλλαξαν τα πλάνα της ομάδας του ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην Κύμη για την νίκη της και για την φιλοξενία.
Καλή η διαιτησία των Σχίζα, Πασπάτη, Γεωργακόπουλου.



ΑΟ ΚΥΜΗΣ Β. Ντόβολης
ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ Δ. Πούλος
ΠαπαδόπουλοςΓκουλής
Αναστασίου ΒΣταμούλης
ΜπλατσιώτηςΠαπαχαραλάμπους
ΚήρουΠαπαδήμος
ΚραβαρίτηςΚαραμπέτσος
Καλογερόπουλος( 68' Αναστασίου Μ)Γιαχρίτσης Ι
ΦωτιάςΠολυτάρχου
ΗλιαςΚουτσούμπας
Γεωργουδάκης (88΄ Τσαλιαγκος)Νικολάου ( 74' Καλιακμάνης Β)
ΓκάτσηςΓιαχρίτσης Σ (74' Καλιακμάνης Ν)
Τσάγκος ( 70' Γεραντώνης)Πλακίδας (55' Γαλάνης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου