Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕ Χαλκίδας-ΑΟ Κύμης 0-5...Σίφουνας η πρωτοπόρος

Εικοσιτέσσερα λεπτά άντεξε η ΑΕ Χαλκίδας το σφυροκόπημα της ομάδας μας, η οποία είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα με τρεις- τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ νωρίτερα.Από το σημείο αυτό και ύστερα η γηπεδούχος ομάδα παραδόθηκε άνευ όρων στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πέτυχαν τη μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας νίκης τους μεχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.Η νίκη αυτή συνδυάστηκε και με μεγαλειώδη εμφάνιση σε όλες της γραμμές, με άψογους συνδυασμούς, ανάπτυξη απ΄τις πτέρυγες και πολύ καλή αμυντική λειτουργία.Σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ομάδα μας δείχνει έτοιμη για το μεγάλο άλμα στη Δ΄Εθνική κατηγορία, με τους παίκτες μας να το πιστεύουν περισσότερο απ΄όλους, αφού οι εμφανίσεις τους δείχνουν την πίστη τους στο μεγάλο στόχο.
Στα αξιοσημείωτα του σημερινού αγώνα, το χατ-τρικ που πέτυχε ο Βεζυρτζόγλου ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα εν όψη της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι φάσεις του αγώνα:
5' Σουτ του Τζώνυ από πολύ καλή θέση μόλις άουτ, μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Βεζυρτζόγλου από δεξιά.
21' Σουτ του Μούτσου εκτός περιοχής, μόλις άουτ.
23' Καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι μέσα στη μικρή περιοχή από τον Καραμάνη, η μπάλα αποκρούστηκε ενστικτωδώς από αμυντικό πριν περάσει τη γραμμή.
24' Γκολ.Πολύ ωραία ενέργεια του Τζώνυ από δεξιά, συρτή παράλληλη σέντρα, στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Βεζυρτζόγλου και με δυνατό πλασέ έγραψε το 1-0 για την ομάδα μας.
26' Πλαγιοκόπηση από δεξιά του Βεζυρτζόγλου, ο οποίος απέφυγε έναν αμυντικό, με προσποίηση και περιστροφή του σώματός του σούταρε δυνατά και ο Παπαρίδης απέκρουσε με δυσκολία.
31΄Γκολ.Η επιμονή και η ταχύτητα του Βεζυρτζόγλου έφερε το 2-0 για την ομάδα μας, όταν σε μια μπροστινή κάθετη μπαλιά που φαινόταν χαμένη, ο επιθετικός της Κύμης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και σε κενή εστία σκόραρε.
39' Γκολ.Ωραία ενέργεια και σέντρα του Μούτσου από αριστερά, ο Τζώνυ με πλασέ έκανε το 3-0
53' Σουτ του Βεζυρτζόγλου μέσα στη μικρή περιοχή, η μπάλα κόντραρε την τελευταία στιγμή σε αμυντικό.
57' Γκολ.Φοβερή κάθετη μπαλιά του Καραμάνη για τον Βεζυρτζόγλου στην πλάτη της άμυνας της ΑΕ Χαλκίδας, ο τελευταίος με πλασέ πέτυχε το 4-0 και το τρίτο προσωπικό του τέρμα.
63' Σουτ φάουλ του Καραμάνη από καλή θέση ελάχιστα άουτ.
69' Συρτό σουτ-πλασέ του Βεζυρτζόγλου και εκπληκτική απόκρουση του Παπαρίδη.
86' Γκολ.Ο Μπόε από αριστερά απέφυγε έναν αμυντικό, την κατάλληλη στιγμή έβγαλε τη σέντρα και ο Μούτσου με μονοκόματο σουτ από το ύψος του πέναλτυ έκλεισε το σκορ για την ομάδα μας

Θα ήταν άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον διακριθέντα, αφού η απόδοση όλης της ομάδα κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.Πιστεύουμε ότι με τέτοιες εμφανίσεις ανεξάρτητα από τον αντίπαλο ο ΑΟ Κύμης κάθε αγωνιστική πλησιάζει σταθερά και σίγουρα προς το μεγάλο στόχο-όνειρο, πρωτίστως της διοίκησης, που για άλλη μια φορά ήταν κοντά στην ομάδα.

Επόμενος αγώνας, εντός έδρας με αντίπαλο τον πάντα υπολογίσιμο Ευβοϊκό Αγ.Νικολάου

Η ενδεκάδα μας: Ντουρέκας, Κόκκος, Μούτσου, Παριανός, Καραμπίνης, Όστιν, Φωτιάς, Ηλίας(61' Κουτσαυλής), Τζώνυ(70' Κούρτης), Καραμάνης(64' Μπόε), Βεζυρτζόγλου.























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου