Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Απόψεις


Εν μέσω προετοιμασίας για την επερχόμενη εξεταστική, ας κάνουμε, έστω και λίγο καθυστερημένα ένα μίνι απολογισμό για την πορεία της ομάδας μας και τα όσα μας έμαθαν τα μονοπάτια της κατηγορίας.Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος της διαδρομής, χωρίς να πετύχουμε το στόχο μας που δεν ήταν άλλος από την παραμονή μας στην κατηγορία.Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που είμασταν πρωτάρηδες, δυσκολέψαμε και ξοδέψαμε περισσότερο απ'όσο περίμεναν τους αντίπαλους μας, μέχρι την τελευταία αγωνιστική.Όλα όμορφα και καλά λοιπόν και αγγελικά πλασμένα, με τις μάχες να δίνονται μέχρις εσχάτων μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!!! Ο πρωταθλητής άξιος, αφού ''καθάριζε'' όλες τις ομάδες σαν πασχαλιάτικα αβγά μέσα-έξω.Τώρα κάποιες ήττες τις τελευταίες
αγωνιστικές ''δικαιολογούνται'' από την υπερπροσπάθεια σε όλα τα προηγούμενα ματς, που της εξασφάλισαν και την πολυπόθητη άνοδο.
Χαλκίδα, Μανδραϊκός πάλεψαν μέχρις εσχάτων για την δεύτερη θέση, ενώ τα Λουκίσια ίσως η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, εξασφάλισε πολύ άνετα για άλλη μια χρονιά την παραμονή της στην κατηγορία.
Όλες οι άλλες ομάδες σχεδόν έβραζαν στο ίδιο καζάνι και πάλεψαν για τον ίδιο στόχο με την ομάδα μας να χάνει το τρένο της παραμονής.Οι βαθμοί που χάθηκαν στην έδρα μας για τον ΑΟ Κύμης, άδικα πολλές φορές, ήταν κατά τη γνώμη μας και η αιτία για το δικαίωμα που έδωσε στους αντιπάλους μας να παλέψουν σε όλα τα επίπεδα για την παραμονή τους.Η αλληλεγγύη και η εντοπιότητα έπαιξαν για άλλη μια φορά το ρόλο τους.Πιστεύουμε ότι η επόμενη χρονιά στην Α1 θα είναι μια παρένθεση για την ομάδα μας, ώστε να επανέλθει με περισσότερη αυτή την φορά εμπειρία, στα λημέρια της Δ εθνικής.
Ααα, να μην το ξεχάσω, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ΑΟ Χαλκίς, για την άκρως τιμητική δεύτερη θέση που κατέλαβε στην κούρσα αυτή του πρωταθλήματος την καλύτερη απ΄τις ομάδες της Εύβοιας.Πάλεψε όλα τα παιχνίδια με στόχο την άνοδο, έκανε καλές εμφανίσεις στο τέλος όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
 ΥΓ. Όπως έλεγε και πολυαγαπημένος παππούς μου, που έχασα πολύ πρόσφατα και του άρεσαν οι παροιμίες όποιος ουρεί στη θάλλασα το βρίσκει στο αλάτι.Που το θυμήθηκα τώρα...  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου