Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Λουκίσια-Κύμη 1-2 : Νίκησε αλλά δεν το χάρηκε

Σε ένα ματς τελικό για τους φιλοξενούμενους και με τους γηπεδούχους να έχουν το τελευταίο ματς στον Ασπρόπυργο ως ''μαξιλαράκι'' σωτηρίας, παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες στο απόρθητο, μέχρι χθες, γήπεδο ''Κώστας Ντελής'' των Λουκισίων. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, με τον Σουτζόγλου να είναι ο ήρωας των γηπεδούχων και να κρατά το σκορ, προσπαθούσαν να ανοίξουν το σκορ, πράγμα που έγινε στο 34' όταν από πάσα του Φωτιά ο Γεωργουδακης με σουτ έκανε το 0-1. Στο β' ημίχρονο τα Λουκίσια ισοφάρισαν προσωρινά με ωραίο γκολ του Πάλλα στο 53' σε 1-1. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ και λίγο αργότερα, μετά από πάσα του Αναστασίου Β. ο Γεωργουδάκης έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Μια σπουδαία νίκη για την Κύμη φτάνει να έχει και το ανάλογο αντίκρισμα την τελευταία αγωνιστική για τους Κυμαίους και να μείνει άλλη μία Ευβοϊκή ομάδα στην κατηγορία. Τα Λουκίσια με την σειρά τους θέλουν να είναι σοβαρά και να πάρουν την νίκη στην θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, τον Ασπρόπυργο που δεν έχει πάρει εντός αγωνιστικού χώρου βαθμό ακόμα στο πρωτάθλημα, για να παραμείνουν στην κατηγορία για άλλη μία χρονιά.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Γ.ΚΑΡΑΜΠΑΣ) : Σουτζόγλου, Μιμιγιάννης (65' Ανέστης), Τσατσαρώνης, Καραμπάς (50 Ζαχαριάς), Μπαρκόσης, Ευσταθίου Ν., Κουτρούμπας, Δέδες, Πάλλας, Τσοπάνης, Ευσταθίου Α.

ΑΟ ΚΥΜΗΣ (Β.ΝΤΟΒΟΛΗΣ) : Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β. (78' Κόκκος), Γεραντώνης (73 Μπλατσιώτης), Κύρου, Καλογερόπουλος, Αναστασίου Ι., Φωτιάς, Σαββίδης (74' Μάλλιος), Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Τσάγκος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου