Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ Α΄ΕΣΚΑΣΕ. Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ- Α.Ο.ΚΥΜΗΣ 55 - 70‏


 Με νίκη μέσα στην ΙΤΕΑ Φωκίδας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, της Α΄ΕΣΚΑΣΕ, η ΚΥΜΗ που την κατατάσσουν δεύτερη στη βαθολογία.
   Ιστορική για τον Α.Ο.ΚΥΜΗΣ μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία του, αφού μόλις τη δεύτερη χρονιά παρουσίας του στην Α΄ΕΣΚΑΣΕ, βγήκε  δεύτερος και μπήκε με πλεονέκτημα έδρας στα PLAY OFF (πέντε νομών) που οδηγούν στη Γ' Εθνική. Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ από επαρχιακή ομάδα της ΕΥΒΟΙΑΣ (δηλ. εκτός Χαλκίδας). 
  Στο παιχνίδι με την Ιτέα, παρουσία δεκάδων φιλάθλων, η Κύμη μπήκε από την αρχή του αγώνα δυνατά.Mε πιεστική άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 14-21.
  Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ιτέα ισορρόπησε τον αγώνα, έπαιζε την σωτηρία της στην κατηγορία και με τη παρότρυνση των φιλάθλων της κράτησε τη διαφορά στα ίδια επίπεδα, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 27-33.
  Το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου "κύλισε" στους ίδιους ρυθμούς και το σκορ έγινε 45-50.
  Το τελευταίο δεκάλεπτο ο ΑΟ ΚΥΜΗΣ μπήκε δυνατά, αποφασισμένος να πάρει τη νίκη, πίεσε, "έκλεψε" μπάλες και ανέβασε το δείκτη του σκορ. Τελικό  55 - 70.
  Διαιτητές. Σπυρόπουλος-Χουγιάζος.
  Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ : (Χ.Μωραίτης) Λεοντίου, Χ.Μωραίτης 19(2), Κ.Μπατελάς 8, Α.Ντινόπουλος 7, Θ.Παπαδημητρίου 2, Χ"κωνσταντινου 8(1) ,Χ.Ζαργάνης 3(1),Ι.Αδαόπουλος,Ν.Βαρελάκης,Η.Οικονομου,Ι.Γεωργαντάς 8,Θ.Ζερέλης.
   Α.Ο.ΚΥΜΗΣ : (Γιαν.Πανούσης) Γ.Θωμάς, Ι.Μητρόπουλος 10(1), Σ.Σπανός 6, Ι.Καψούλης 6, Ι.Χαρατσής 15(1), Σ.Τσιριμώκος 3, Ι.Τσίτσης 12(1), Γ.Βασιλείου 9(1), Ε.Νασάκης 9.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου