Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πανναυπλιακός - Κύμη 2-2 : Μπορούσε το τρίποντο - ανάσα

Την ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη νίκη έχασε, το απόγευμα της Κυριακής, η ομάδα μας που θα της έδινε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Κρατούσε το υπέρ της σκορ μέχρι το 87' και ενώ προηγουμένως είχε "γυρίσει" το ματς.

Το σκορ άνοιξε ο Αγγελόπουλος στο 26΄ αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πριν την λήξη του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 40' ο Κύρου εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κραβαρίτης δεν δυσκολεύτηκε να παραβιάσει την εστία του Κυριακόπουλου.

Στο 56' ήρθε η ολική ανατροπή με δράστη τον Γκάτση, που με προβολή έβαλε την ομάδα μας οδηγό στο σκορ. Και ενώ το παιχνίδι κυλούσε στα μέτρα της Κύμης, ήρθε ο Ηλίας Γκολέμης στο 87' να παγώσει το χαμόγελα στο πρόσωπο των φιλοξενούμενων και με την ισοφάριση να τους αφήσει με μια γλυκόπικρη γεύση.

<strong>ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ </strong>: Κυριακόπουλος, Νικολέτος (58' Μαρίνης), Παπουτσής (86' Χατζησοφρωνίου), Ευθυμίου, Λαμπρούσης, Ζίου, Μιχαλόπουλος (85' Γκολέμης Η.), Μπουτσικάκης, Λούπας, Αγγελόπουλος, Καραγκούνης.
<strong>ΑΟ ΚΥΜΗΣ</strong> : Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Κόκκος, Κύρου, Κραβαρίτης (80' Καραμπίνης), Αναστασίου Ι. (86' Μπλατσιώτης), Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Τσάγκος (56' Καλογερόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου