Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κύμη-Μαλεσίνα 77-72! Νέα νίκη!


  Η Κύμη επιβεβαιώνει την καλύτερη πορεία  στην εικοσάχρονη ιστορία της στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ, πετυχαίνοντας ακόμα μιά σπουδαία νίκη στο γήπεδό της επί της Αναγέννησης Μαλεσίνας.
    Παρουσία πολυάριθμων φιλάθλων έγινε ένα πολυ καλό παιχνίδι (ντέρμπυ) μεταξύ δύο ομάδων που ήθελαν τη νίκη.
    Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα της Μαλεσίνας παίζοντας ωραίο μπάσκετ, κατάφερε να προηγηθεί της Κύμης που προσπαθούσε να βρεί το ρυθμό της, με 16-19.
    Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Κύμη ανέβασε ρυθμούς, πίεσε, ισορρόπησε το παιχνίδι και έκλεισε το ημίχρονο με ισόπαλο σκορ 38-38.
    Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν διαφορετικό. Η Κύμη παίζοντας πολύ καλή άμυνα, βρήκε τα πατήματά της και φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στους δώδεκα πόντους, πέρασε μπροστά με σκορ 56-49.
    Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν συναρπαστικό. Η Μαλεσίνα αντέδρασε, πλησίασε το σκορ στο καλάθι, αλλά η ποιότητα και ικανότητα των παικτών του Γιάν. Πανούση δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο και έτσι ο αγώνας βρήκε την ομάδα της ΚΥΜΗΣ νικήτρια με τελικό σκορ  77 - 72.
    Από την νικήτρια, όλοι οι παίκτες πήγαν καλά. Ξεχώρισαν οι Γ.Μητρόπουλος,Γ.Καψούλης και Σ.Τσιριμώκος.
    Από την Μλεσίνα, που έκανε πολύ καλή εμφάνιση, οι Γ.Κονδύλης,Δ.Σκούρας και ο Ιωακείμ.
    Δεκάλεπτα. 16-19,38-38, 56-49 τελικό 77 - 72.
    Α.Ο.ΚΥΜΗΣ. προπονητής.Γιαν. Πανουσης. παίκτες. Γ.Θωμάς,Γ.Παρασκευάς,Σ.Μανωλιάς,Ι.Μητρόπουλος 26(4),Σ.Σπανός 9(1),Ι.Καψούλης 5,Ι.Χαρατσής 6,Σ.Τσιριμώκος 14(1), Γ.Τουλουμτζης,Ι.Τσιτσης 2,Θ.Νασάκης 15.
    ΑΝ.ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ.προπονητης.Δαδίτσις.παίκτες.Γ.Βίγκος2,Χ.Κανακάρης 11,Σ.Νίκας,Δ.Σκούρας20,Α.Κουβαράς 3,Ιωακείμ 12(2),Γ.Κατσαγιάννης 7,Β.Μαρμαρινός,Ι.Κονδύλης 17(1),Δ.Δαραμάρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου