Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ατρόμητος Χιλιομοδίου-Κύμη 3-2

Με 3-2 η ομάδας μας ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα στη Δ' Εθνική κατηγορία με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, "πληρώνοντας" την κατά περιόδους αμυντική δυσλειτουργία. Ωστόσο, ο ΑΟ Κύμης βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση απέναντι σε ένα αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια δίνει το παρόν στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το άγχος ήταν εμφανές και για τις δύο ομάδες. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους η Κύμη σταδιακά κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Γουδέλη, ενώ ένα λεπτό πριν τη λήξη του 45λεπτου ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια με ένα τετ-α-τετ που η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στη πρώτη φάση του 2ου ημιχρόνου (46'), ο Ατρόμητος πετυχαίνει το 1-1 με κεφαλιά από παίκτη που υπήρχε αμαρκάριστος στην περιοχή μας. Ωστόσο, ο ΑΟ Κύμης δεν αιφνιδιάστηκε και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να πάρει και πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού, κάτι που κράτησε μέχρι και το 86'. Στο διάστημα αυτό, ο Γεωργουδάκης στέλνει τη μπάλα με κεφαλιά κάνοντας το 1-2 (64') έπειτα από σέντρα του Ηλία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό δόθηκε σωστά έμμεσο για το Χιλιομόδι, κάτι που οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν φέρνοντας το ματς στα ίσια (2-2). Στο 85' ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου μένει με 10 παίκτες, έπειτα από αποβολή του Μπαλλή με απευθείας κόκκινη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το 3-2 από λάθος της άμυνας της Κύμης.

Φιλμ:

9' Έμμεσο για την Κύμη. Ο Ηλίας στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πανούση
11' 0-1 για την ομάδα μας με διαγώνιο σουτ του Γουδέλη από τα αριστερά
18' Πρώτη φάση για τους γηπεδούχους επιχειρώντας ένα δυνατό σουτ αλλά ο Ντουρέκας μπλοκάρει σταθερά
32' Σουτ κεραυνός του Καλογερόπουλου, η μπάλα περνάει ελάχιστα πάνω από την οριζόντια δοκό
44' Τετ-α-τετ για το Χιλιομόδι που δεν έχει ευτυχή κατάληξη για τους γηπεδούχους

46' Σέντρα από τα δεξιά και ο Μυργιώτης ανενόχλητος κάνει το 1-1 με κεφαλιά
64' Μακρινή σέντρα του Ηλία και ο Γεωργουδάκης βάζει την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 1-2
65' Έμμεσο για το Χιλιομόδι και 2-2
70' Μεγάλη ευκαιρία για την Κύμη με κεφαλιά του Γκάτση
72' Δυνατό σουτ του Μπλατσίωτη εκτός περιοχής αλλά ο Πανούσης λέει "όχι"
85' Κόκκινη στον Μπαλλή, με 10 το Χιλιομόδι
89' Αμυντικό λάθος της ομάδας μας και το 3-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης, Παπαϊωάννου, Μπαλλής, Βλάσσης (82' Τσαούσης), Παππάς, Κορδαλής (46' Πανακούλιας), Ξύδης, Ιατρόπουλος (46' Τσουμάνης), Κουσκουνάς, Κριαράς, Μυργιώτης.

ΚΥΜΗ: Ντουρέκας, Κόκκος, Αναστασίου, Γεραντώνης (44' Καραμπίνης), Γεωργουδάκης, Καλογερόπουλος, Φωτιάς, Ηλίας, Γουδέλης, Γκάτσης (81' Τσάγκος), Μπλασιώτης (84' Σαββίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου