Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Απόλλων Ερέτριας-Κύμη 1-2 αντί...1-5


Με το αγχωτικό 2-1 η ομάδα μας νίκησε στην Ερέτρια τον τοπικό Απόλλωνα και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.Ο ΑΟ Κύμης  πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την αντίπαλό της αφού η Ερέτρια είχε νικήσει στον πρώτο γύρο στη μοναδική μέχρι στιγμής ήττα για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις για τους φιλοξενούμενους, ένα κακό Α’ ημίχρονο και ένα φανταστικό Β μέρος, με απίστευτες ευκαιρίες για μεγάλο σκορ.
Η Ερέτρια ξεκίνησε δυνατά και πρεσσάροντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου ανάγκαζε τους παίκτες της Κύμης σε απανωτά λάθη, κυρίως στο χώρο της άμυνας.Οσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα μας ανέβαζε ρυθμούς και επέβαλε σιγά σιγά το ρυθμό της, χωρίς όμως να αποφεύγει τα λάθη και τις κακές συνεννοήσεις μεταξύ των παικτών.
Παρόλα αυτά προηγήθηκε στο σκορ στο 24’, όταν  μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλκάνου από αριστερά, ο Τζώννυ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.Η Ερέτρια συνέχιζε να παίζει αρκετά καλά το
σύστημα των αντεπιθέσεων και σε δύο μοναδικά τετ-α-τετ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει ή και να προηγηθεί ακόμα.Τελικά στο 45’ και ενώ η Κύμη έχασε τη μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Τόρα φορ της Ερέτριας, αφού κέρδισε τη μονομαχία από τους Φωτιά και Καραμπίνη με πλασέ ισοφάρισε για την ομάδα του.

Μεταμορφωμένη μπήκε η ομάδα μας στο Β μέρος όπου περιόρισε, στην κυριολεξία στο μισό
γήπεδο την Ερέτρια χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες για μεγάλο σκορ.Δεν θα αναφέρουμε
αναλυτικά τις φάσεις, αφού κάθε επίθεση της Κύμης μύριζε γκολ.Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι είχε δύο δοκάρια με τους Ηλία και Καραμάνη, πολλά σουτ σύριζα άουτ και αρκετές εντυπωσιακές αποκρούσεις του τερματοφύλακα της Ερέτριας.Σε όλο το Β ημίχρονο ο Ντουρέκας ήταν απλός θεατής του παιχνιδιού.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας ήρθε στο 76’ με κεφαλιά του Καραμάνη ύστερα από εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Φωτιά.

Συνοψίζοντας να πούμε ότι η ομάδα μας για άλλο έναν αγώνα στα τελευταία παιχνίδια σπατάλησε ένα ημίχρονο, χωρίς να το πληρώσει και αυτή τη φορά.Θα πρέπει όμως να προσέξει στη συνέχεια γιατί ομάδες οι οποίες κινδυνεύουν και ψάχνουν βαθμούς θα παλεύουν όλα τα παιχνίδια, χωρίς να λογαριάζουν το όνομα του αντιπάλου τους.

Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν οι:Παριανός, Μούτσου, Καραμάνης και Ηλίας

Η ενδεκάδα μας:Ντουρέκας, Κόκκος(Μπόε), Μούτσου(Αποστολίδης), Παριανός, Καραμπίνης, Τζώνυ, Φωτιάς, Ηλίας, Βεζυρτζόγλου, Καραμάνης, Βαλκάνος(Οστιν).

Αριστη η διαιτησία του κ.Βρακά και των βοηθών του Πασχαλίδη και Λάμπρου.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας με τη Δόξα Προκοπίου στην έδρα μας.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου