Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Κύμη-Δροσιά 1-1

Σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο και με καιρικές συνθήκες που μόνο για ποδόσφαιρο δεν έκαναν, οι δύο πρωτοπόροι αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Λίγες φάσεις μπροστά απ΄τις δύο εστίες με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, ήταν η γενική εικόνα του ματς.Οι φιλοξενούμενοι με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς σε τέτοιο γήπεδο, δεν είχαν και πολύ δύσκολο έργο από το να κρατούν μακρυά τους αντίπαλους επιθετικούς.


Απ΄την άλλη η Κύμη ήταν πιο επιθετική και ορεξάτη, αλλά για να πετύχεις τέρμα πρέπει να δημιουργείς.Πως να γίνει όμως σε τέτοιο γήπεδο, όταν για να κάνεις μια πάσα στα τρία μέτρα, έπρεπε να σηκώσεις τη μπάλα γιατί διαφορετικά κόλλαγε στις διάσπαρτες λιμνούλες του αγωνιστικού χώρου; Και τι πιο εύκολο από έναν αμυντικό να διώχνει ευκολότερα, όταν η μπάλα παίζεται ψηλά;
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι τα γκολ σημειώθηκαν από στημένες φάσεις.

Στο παιχνίδι μας τώρα οι λιγοστές φάσεις ήταν:
10' Σέντρα του Μούτσου από αριστερά, κεφαλιά πάσα του Βεζυρτζόγλου στον Παριανό,αυτός νέα κεφαλιά και απόκρουση αμυντικού της Δροσιάς πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
12' Κόρνερ του Μούτσου και πάσα εκτός περιοχής για τον Ηλία, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ.
31' Μόνος από δεξιά ο Βεζυρτζόγλου επιχείρησε σουτ που εξουδετέρωσε ο Παμφίλης στη δεξιά του γωνία.
56' Γκολ για τη Δροσιά με κεφαλιά του Μαυρίδη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.
79' Σουτ του Μούτσου μέσα από ένα σύνολο παικτών αποκρούστηκε σε κόρνερ.
81' Σουτ φάουλ του Καραμάνη λίγο άουτ.
85' Ανατροπή του Βεζυρτζόγλου από τον τερματοφύλακα και ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.Το πέναλτυ και η κόκκινη, μετατράπηκε σε πέναλτυ και κίτρινη από το διαιτητή.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μούτσου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Αν κρίνουμε απ'τις φάσεις και τη γενική εικόνα του ματς, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.Οπως προαναφέραμε όμως ο άθλιος αγωνιστικός χώρος, η βροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ο πολύ δυνατός αέρας, ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα.

Στα θετικά για την ομάδα μας, η επανεμφάνιση του Ηλία μετά από απουσία πέντε αγωνιστικών λόγω τιμωρίας.

Από την Κύμη ξεχώρισαν οι: Ηλίας, Παριανός και Βεζυρτζόγλου.


Άσχημη εντύπωση προξένησαν οι χειρονομίες τριών ποδοσφαιριστών της Δροσιάς μετά το τέλος του αγώνα προς το φίλαθλο κοινό της Κύμης. Τα παρατράγουδα αποφεύχθησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Άξιο απορίας είναι το πως προέβησαν σε αυτές τις ενέργειες αφού ουτέ καν προκλήθηκαν. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι οι φίλαθλοι της Κύμης ήταν κατά πολύ πιο κόσμιοι από τους αντίστοιχους άλλων ομάδων σε όσα γήπεδα έχουμε επισκεφθεί.


Η ενδεκάδα μας: Ντουρέκας, Αποστολίδης(46' Μπόε), Μούτσου, Κόκκος(75' Καραμάνης), Καραμπίνης, Οστιν, Παριανός, Ηλίας, Τζώνυ, Βεζυρτζόγλου, Φωτιάς.

Υ.Γ. Οι ευχές και παραινέσεις σας εισακούστηκαν κ.Κατσινή.Ποτέ δεν είδα τόσο πολλούς μαζεμένους ανθρώπους της διαιτησίας και της ΕΠΣΕ.....Τυχαίο; Δε νομίζω;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου