Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Κριεζά-Κύμη 0-2 Παλικαρίσια νίκη….


Μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα πέτυχε η ομάδα μας, το απόγευμα του Σαββάτου επικρατώντας των Κριεζών με σκορ 2-0.

Στο Α΄ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν κατά κράτος των γηπεδούχων επιβεβαιώνοντας τη βαθμολογική τους θέση. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Μούτσου με έξοχο σουτ στο Γάμα της εστίας του Mαρινάκη στο 37΄. Δέκα λεπτά νωρίτερα η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με απ’ευθείας κόκκινη ο αρχηγός της Ηλίας.

Στο Β΄ημίχρονο η ομάδα των Κριεζών πίεσε την Κύμη, εκμεταλευόμενη την αριθμητική της υπεροχή χάνοντας τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Παρόλα αυτά στο 87΄ ο Μούτσου ΄΄κλείδωσε΄΄ τη νίκη για την ομάδα μας, όταν απέφυγε δυο αντιπάλους του και με
καταπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΑΟ Κύμης απέδρασε από μια πολύ δύσκολη έδρα, όπου αναμένετε να στραβοπατήσουν αρκετοί από τους μνηστήρες του τίτλου φθάνοντας τις οκτώ νίκες σε εννέα αγώνες και οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς.

Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν οι Μούτσου,Τζώνυ και Ντούρεκας ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του, ενώ επόμενος αγώνας είναι με τον πάντα επικύνδυνο Ταμυναικό στο γήπεδο της Κύμης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου