Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Αυλαία με σκορ και.....πίκρα

Με ευρεία νίκη, που αφήνει ωστόσο μια πικρή γεύση, τελείωσε τις υποχρεώσεις της στο συναρπαστικότερο ίσως πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, η ομάδα μας καθώς επιβλήθηκε του ΠΑΟ Κανήθου με σκορ 5-0. Ύστερα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο όπου η Κύμη φανερά αγχωμένη δεν κατόρθωσε να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκολ,ξέσπασε στο β΄ ημίχρονο πετυχαίνοντας 5 τέρματα. Για την ιστορία σκόρερς ήταν οι: Αναστάζιο(2),Ομπι(2) και Χοβχανισιάν.

Αν και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα Ερέτριας-ΑΟ Χαλκίς δεν ευνόησε την ομάδα μας,εν τούτοις οι φίλαθλοι που έδωσαν βροντερό παρών σ'αυτόν τον αγώνα χειροκρότησαν τους παίκτες, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες τους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μιας χρονιάς που βρήκε την ομάδα μας ισόβαθμη του ΑΟ Χαλκίς χάνοντας την άνοδο στις λεπτομέρειες. Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό θα μπορούσαμε να πούμε ότι παρά τη μη επίτευξη του στόχου που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στη Δ Εθνική, η ομάδα έπαιξε αξιόλογο ποδόσφαιρο προσφέροντας θέαμα και γκολ σε αρκετούς αγώνες της τελειώνοντας το πρωτάθλημα έχοντας συγκεντρώσει 76 βαθμούς με 64-14 τέρματα και 24-4-2 νίκες,ισοπαλίες, ήττες αντίστοιχα.

Επίσης σαν φίλαθλοι και πάνω απ'όλα Ευβοιώτες ευχόμαστε στον ΑΟ Χαλκίς καλή πορεία στη Δ' Εθνική, καθώς είμαστε αντίπαλοι μόνο όταν αγωνιζόμαστε στην ίδια κατηγορία.

Θα προσπαθήσουμε τέλος, να είμαστε κοντά στην ομάδα και τις εξελίξεις σ'αυτήν, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενημερώνοντας για τυχόν μεταγραφές,ανανεώσεις συμβολαίων,φιλικά παιχνίδια και οτιδήποτε αφορά τόσο το ποδοσφαιρικό όσο και το μπασκετικό τμήμα μετά μάλιστα τη μεγάλη άνοδο στην Α' Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου