Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

8η Ανάβαση Κύμης - Αποτελέσματα


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

Με την παρουσία πολλών φίλων της δημοφιλούς ανάβασης της πανέμορφης Κύμης, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 8η ομώνυμη Ανάβαση.

Το κύριο χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας ήταν ο πολύ καλός καιρός που βοήθησε αγωνιζόμενους, θεατές και οργανωτές να απολαύσουν ένα ακόμα επιτυχημένο αγώνα και να δώσει στους κατοίκους της Κύμης την ευκαιρία να ξεχάσουν για λίγο τον αγώνα τους, για να μην δημιουργηθεί «ένας Δήμος γίγαντας» όπως λέγεται στην πρόταση του σχεδίου «Καλλικράτης».

Στον αγώνα τώρα, ο Λεωνίδας Κύρκος με το Ford Escort Cosworth έκανε νέο ρεκόρ της Ανάβασης με συνολικό χρόνο 4.02.48 ενώ συγχρόνως κέρδισε την Ομάδα Ε, με δεύτερο τον Γιώργο Καϊτατζή με ίδιο αυτοκίνητο, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Αντώνης Αθυμαρίτης με τη γνωστή Lancia Delta Integrale.
Στην Ομάδα Α πρώτος τερμάτισε ο... Αργύρης Τσούλος με Mitsubishi EVO 8, δεύτερος ο Κώστας Παπαχρήστος με Citroen Saxo VTS και τρίτος ο Παντελής Βασιλειάδης με ίδιο αυτοκίνητο.
Νικητής στην Ομάδα Ν ήταν ο Λάμπρος Κύρκος με Mitsubishi EVO 9, με δεύτερο τον επανεμφανιζόμενο μετά από πολύ καιρό Κώστα Πατσουρέα με επίσης Mitsubishi EVO 9 και τρίτο τον Σπύρο Μαυροειδάκο με Peugeot 106 S16.

Στην απονομή που ακολούθησε στην Κεντρική Πλατεία της Κύμης με την παρουσία πλήθους κόσμου, εκτός από τα βραβεία στους νικητές όλων των Ομάδων και Κλάσεων, ο Δήμαρχος Κύμης Δημήτρης Θωμάς, τίμησε τον συμμετέχοντα για πρώτη φορά σε Ανάβαση, Ολυμπιονίκη Βλάσιο Μάρα, με την προτομή του Κυμιώτη γιατρού Γεωργίου Παπανικολάου.

Η START LINE θέλει για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο, όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και όλους τους κατοίκους της Κύμης για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα οκτώ χρόνια και υπόσχεται πως όλα τα μέλη της Λέσχης θα είναι πάντα κοντά τους και στους αγώνες τους, δίνοντας ραντεβού για τον Μάιο του 2011 στην 9η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΥΜΗΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου