Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Μπάσκετ: Κύμη - Έσπερος Λαμίας 75-68

Δεύτερη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα Μπασκετ του Α.Ο.ΚΥΜΗΣ επί του ΕΣΠΕΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ στο κλειστό γυμναστήριο της Κύμης ''ΝΙΚ. ΜΑΡΙΝΟΣ'' τη δεύτερη αγωνιστική των πλει οφ που οδηγούν στην Α' ΕΣΚΑΣΕ.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε έξοχη εμφάνιση απέναντι σ΄εναν πολύ καλό και έμπειρο αντίπαλο. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικό με διακυμάνσεις στο σκορ. Το αποτέλεσμά του ήταν 18-19.
Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν για τον Α.Ο.ΚΥΜΗΣ το σπουδαιότερο και το πιό καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα. Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, με δυνατή άμυνα και έλεγχο των ριμπαουντ ''ξέσπασε'' επιθετικά και πήρε σημαντική διαφορά. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 43 - 29.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας παίζοντας έξυπνα και μυαλωμένα, έχοντας συνεχώς τον έλεγχο του παιχνιδιού, ήταν μπροστά στο σκορ με στόχο μόνο τη νίκη. Η όποια αντίδραση του ΕΣΠΕΡΟΥ για να πλησιάσει στο σκορ σκόνταψε πάνω στο πάθος και τη θέληση των παικτών του Α.Ο.ΚΥΜΗΣ. ΄Ετσι, το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με 60-50 και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε 75-68.

Δεκάλεπτα: 18-19, 43-9, 60-50, 75-68.
Σύνθεση: Γ. Θωμάς, Φ.Πιτσιλιώνης 9, Δ.Αχματιώτης 1,Α.Ηλιάδης, Π.Μπασινάς, Χ.Κωνσταντούρας 25, Ι.Χλιβέρης, Κ.Νακόπουλος 15, Α.Πέτσας, Ι.Πανούσης 12, Ε.Νασάκης 14.

Ολοι οι παίκτες είχαν σπουδαία απόδοση. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες όσο και στον προπονητή Φ.Πτσιλιώνη. Επίσης συχαρητήρια και στους φιλάθλους μας που βοήθησαν με τη δυναμική τους παρουσία.


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΚ ΚΥΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ 30 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΕΔΟΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ. " Η ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ"

13 Νοεμβρίου 2011 στις 8:47 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου