Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κύμη-Ολυμπιακός Χ. 2-0

Παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, η ομάδα μας νίκησε τον Ολυμπιακό Χαλκίδος με 2-0 και κράτησε ζωντανό το όνειρο της ανόδου. 

Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 21' με δυνατό σουτ του Αναστάζιο μετά από πάσα του Μαστροκώστα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μαστροκώστας έστρωσε, με κεφαλιά, τη μπάλα στον Χοβχανισιάν το δυνατό σουτ του οποίου έφυγε μόλις άουτ. Στο 32', σουτ του Μανωλάκη έξω απ΄την περιοχή κόντραρε σε αμυντικό των ερυθρόλευκων. Στο 44', η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με αστραπιαίο σουτ του Χοβχανισιάν, έπειτα από άψογο συνδυασμό με τον Αναστάζιο. 

Με το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το Β' ημίχρονο και στο 61' είχαμε το 2-0 για την ομάδα μας, με κεφαλιά του Αναστάζιο, έπειτα από σέντρα του Αποστολίδη. Σημαντικό ρόλο στη φάση αυτή έπαιξε ο Ζόραν, ο οποίος "τράβηξε" όλη την άμυνα πάνω του, δίνοντας ουσιαστικά χώρο στους υπόλοιπους συμπαίκτες του, να πραγματοποιήσουν το 2-0. Στη συνέχεια, η Κύμη παίζοντας ελεύθερα και χωρίς άγχος, διατήρησε το σκορ ως τη λήξη, μη αφήνοντας, συγχρόνως, χώρο στους αντιπάλους για να απειλήσουν.

Ενδεκάδα Κύμης: Ντουρέκας, Αποστολίδης, Μανωλάκης, Κουτσαυλής, Μπασινάς, Ηλίας, Παριανός, Ανταμς, Μαστροκώστας, Χοβχανισιάν, Αναστάζιο.
Πάγκος Κύμης: Τσώκος, Κέκης, Τέτα, Καραγιάννης, Μουρίκης, Καραμπίνης, Ζε-εμπέ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου