Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Κάδμος Θηβών - Κύμη 43-50!



Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.ΚΥΜΗΣ επί του ΚΑΔΜΟΥ ΘΗΒΩΝ, μέσα στη Θήβα, την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ που οδηγεί σε άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Η ομάδα μας ξεκίνησε νευρικά, ήταν άστοχη στο πρώτο δεκάλεπτο και βρέθηκε να χάνει με 14 - 8.

Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική. Άρχισε σιγά - σιγά να βρίσκει την αυτοπεποίθησή της κλείνοντας το ημίχρονο με το σκορ 28 - 23.

Το τρίτο δεκάλεπτο κύλησε στο ρυθμό του δευτέρου όπου με καλή άμυνα, αλλά όχι καλά ποσοστά στην επίθεση, κατάφερε να είναι μέσα στο παιχνίδι μην αφήνοντας τον ΚΑΔΜΟ να πάρει μεγάλη διαφορά. Σκορ 40 - 38.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό. Με ψυχικά αποθέματα τεράστια και θέληση για τη νίκη, έχοντας μπροστάρηδες το Χ.Κωνσταντούρα και Γ Πανούση, έπαιξε φανταστική άμυνα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ελευθερώσει τους παίκτες μας στην επίθεση και η ομάδα μας να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Τελκό αποτέλεσμα 43 - 50! ! !

Δεκάλεπτα: 14 - 8, 28 - 23, 40 - 38, 43 - 50.
Σύνθεση: Γ. Θωμάς, Φ.Πιτσιλιώνης 2, Δ. Αχματιώτης, Α. Ηλιάδης, Χ. Κωνσταντούρας 20, Χλιβέρης 4, Κ. Νακόπουλος 4, Γιαν. Πανούσης 18, Ε. Νασάκης 2.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή Φ.Πιτσιλιώνη αλλά και στους φιλάθλους της ΚΥΜΗΣ που έδωσαν "βροντερό" παρόν.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου