Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Κύμη-Προποντίδα 2-0


Στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής, η ομάδα μας επιβλήθηκε της Προποντίδας με σκορ 2-0. Παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες, να "κλείσει" την αντίπαλο ομάδα στην περιοχή της και να επιβάλει το ρυθμό της καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η πρώτη ευκαιρία του ματς ανήκει στην Κύμη, όταν ο Χοβχανισιάν, στο 4', επιχείρησε ένα διαγώνιο συρτό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Καραπετάκου, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Στο 16', ο ίδιος παίκτης από την ίδια ακριβώς θέση "έπιασε" ένα δυνατό σουτ στον αερά που λίγο έλειψε να καρφωθεί στο "γάμα" της εστιάς της Προποντίδας. Στο 27ο λεπτό, ο Μαστροgoal (Μαστροκώστας) με ένα δυνατό αλλά και τεχνικό σουτ εντός περιοχής απείλησε για άλλη μια φορά τον Καραπετάκο, ο οποίος  απομάκρυνε δύσκολα την μπάλα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ζόραν βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση έξω από τη μεγαλή περιοχή της Προποντίδας και δεν δίστασε να δοκιμάσει για άλλη μια φορά το πόδι του, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας.

Από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι παίκτες της Κύμης αύξησαν την πίεση και στο 50' ο Ζόραν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Καραπετάκο, ο οποίος ανέστρεψε αντικανονικά τον Αρμένη στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, αντικρίζοντας πολύ σωστά την κόκκινη κάρτα (ως τελευταίος παίκτης). Στο 56' οι παίκτες μας υποχρέωσαν τους αμυντικούς της Προποντίδας σε λάθος, με αποτέλεσμα ο Αναστάζιο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με ένα δυνατό συρτό σουτ και αφήνοντας το τερματοφύλακα της Προποντίδας απλό θεατή της φάσης. Στο 83ο λεπτό, η Κύμη κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής, με εκτελεστή το Ζόραν, ο οποίος με δυνατό σουτ απείλησε για άλλη μια φορά την εστία της φιλοξενούμενης ομάδας, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από την οριζόντια δοκό. Στη τελευταία φάση του αγώνα, σημειώθηκε και το 2ο γκολ της ομάδας μας, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη απέναντι στη Προποντίδα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας ξεκίνησε μία κούρσα από την άμυνα μας, πάσαρε αριστερά στον Χοβχανισιάν, ο οποίος είδε ελεύθερο στα δεξία τον Αναστάζιο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πανέμορφο πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (2-0).

Από την ομάδα μας δεν υπήρξαν υστερήσαντες. Διακρίθηκαν, όμως ιδιαιτέρως, οι Μαστροκώστας, Χοβχανισιάν, Ρέιζερ, Παριανός και Ηλίας.

ΥΓ. Συγχαρητηρία στο διαιτητικό τρίο (Παπακυριάκος, Παμφίλης και Καντάρης) για τις ορθές υποδείξεις τους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου