Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ Α΄ΕΣΚΑΣΕ "PLAY OFF" ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ - Α.Ο.ΚΥΜΗΣ 83-82‏



΄Ενα συναρπαστικό και πολύ ωραίο παιχνίδι μπάσκετ έγινε στο Σχηματάρι μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Α.Ο.Κύμης. Παιχνίδι αντάξιο του ονόματος των ομάδων που τα είχε όλα, εναλλαγές στο σκορ, πάθος, δύναμη, ποιότητα, τραυματισμούς αλλά και λανθασμένες αποφάσεις (η γραμματεία ακύρωσε εμπρόθεσμο τρίποντο της Κύμης).
    Από την αρχή του αγώνα οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με την ομάδα του Σχηματαρίου να έχει ένα μικρό προβάδισμα έως τη λήξη του ημιχρόνου. Σ΄ αυτό το σημείο η Κύμη πέτυχε τρίποντο, με το Μητρόπουλο, αλλα οι διαιτητές, με υπόδειξη της γραμματείας, το ακύρωσαν. Σκορ ημιχρόνου 49-46.
    Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κύμης μπήκε αποφασιστικά, έπαιξε καλή άμυνα, ήταν εύστοχη, κατάφερε να προηγηθεί και με εννέα πόντους δείχνοντας ότι "είχε" το παιχνίδι. Όμως κάποια λάθη και επιπολαιότητες της ομάδας του Γιαννη Πανούση καθώς και οι τραυματισμοί των Τσίτση, Βασιλείου δεν της επέτρεψαν να πάρει το παιχνίδι, αστοχώντας μάλιστα και στην τελευταία επίθεση του αγώνα. Έτσι το σκορ έκλεισε υπέρ του Σχηματαρίου με 83-82 ισοφαρίζοντας σε 2-2 τα παιχνίδια στα play off.
    Τώρα οι δύο ομάδες θα παίξουν το τελευταίο τους παιχνίδι στην ΚΥΜΗ, το Σαββατο  21-Απρ και ο νικητής θα πάει στον τελικό.
     Γραμματεία: Μασλατζίδης,Τριανταφύλλου,Χάνης.
     Διαιτητές: Ντάνος, Χριστοδούλου.
     ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ:(Η.Χαντζής) Γ.Κούτης 2, Σ.Χατζηστάμου 12(1), Η.Χατζής 20, Π.Χαρίσης, Γ.Φλώτσιος 19(1), Π.Σολομωνίδης 10(1), Ν.Παπαγιαννόπουλος 20(4), Ε.Γιαννακης.
     Α.Ο.ΚΥΜΗΣ: (Γιαν. Πανούσης) Γ.Θωμάς, Σ.Μανωλιάς, Ι.Μητρόπουλος 22(3), Σ.Σπανός 11(1), Ι.Καψούλης 7,Ι.Χαρατσής 21(2), Σ.Τσιριμώκος 5(1),Ι.Τσίτσης 9, Γ.Βασιλειου 1, Ε.Νασάκης 6.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου