Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Κύμη-Λουκίσια 0-0...

Σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από τις λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες αλλά η δύναμη και το πάθος να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του, δεν είχαμε νικητή.
Άλλο ένα Ευβοϊκό ντέρμπι λοιπόν έληξε με ισοπαλία, ένα πέρα για πέρα δίκαιο αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 9' με τους Τσάγκο σε πρώτο χρόνο και Σαββίδη μετά, δεν κατάφεραν να νικήσουν Καραμπά και Σουτζόγλου αντίστοιχα.
Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά με τον Ανέστη στο 15' να χάνει ανεπανάληπτο τετ-α-τετ και να νικιέται από τον πολύ καλό Παπαδόπουλο. Στο 21' μετά από πολύ καλό φάουλ από αριστερά του Τσομπάνη καρφωτή κεφαλιά του Καραμπά αναγκάζει τον Παπαδόπουλο να πει πάλι όχι αποκρούοντας στην δεξιά γωνία καταπληκτικά .
Στο β' ημίχρονο οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να φτιάξουν φάσεις σαν το πρώτο πλην της φάσης του 79' για του γηπεδούχους όταν ο Ηλίας κινήθηκε στην περιοχή των Λουκισίων η μπάλα στρώθηκε στο κακό του πόδι το δεξί αναγκάζοντας τον να σουτάρει άουτ. Στα τελευταία 10' λεπτά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Καραμπά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΥΜΗ(Β.ΝΤΟΒΟΛΗΣ)Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Μπλατσιώτης, Κύρου, Καλογερόπουλος, Σαββίδης (79' Κόκκος), Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης (68' Αναστασίου Ι.), Γκάτσης, Τσάγκος (60' Τσαλιαγκός)

ΛΟΥΚΙΣΙΑ(Γ.ΚΑΡΑΜΠΑΣ) Σουτζόγλου, Μιμηγιάννης, Μπαρκώσης, Καραμπάς, Ζαχαριάς, Ευσταθίου Ν., Ανέστης (58' Γκαράνης), Δήμου, Πάλλας (87' Δέδες), Τσομπάνης, Τσατσαρώνης (77' Ευσταθίου Αλ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου