Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ένωση ΑΣΑ-ΑΟ Κύμης 4-0



Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ήθελαν την νίκη το έδειξαν από την αρχή του αγώνα και τα κατάφεραν με ένα σκορ 4-0 εναντίον στην ομάδα της Κύμης . Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ήταν στο 13' μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαχαραλάμπους απέκρουσε στη γραμμή με το κεφάλι ο Φωτιάς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό πάλι ο Παπαχαραλάμπους από δεξιά βρήκε πολύ ωραία τον Χρήστο Πλακίδα ο οποίος με προσποίηση πλάσαρε και άνοιξε το σκορ 1 - 0.Ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Δημήτρη Πούλου αναζητούσε ένα δεύτερο γκολ.
Το ίδιο σκηνικό επικρατούσε και στην επανάληψη ως την στιγμή της αποβολής του Κύρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι μένοντας με 10 παίχτες έπαιξαν πιο ψηλά , βγήκαν στην επίθεση και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα της Ένωσης δεν ήταν όμως ικανά να απειλήσουν την εστία του Χρόνη. Στο 78’ φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαχαραλάμους κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου μετά από προβολή του Χρήστου Πλακίδα 2 - 0. Στο 80’ ο Πολυτάρχου πίεσε τον Παπαδόπουλο και στη κόντρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 3 - 0. Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Δημητρόπουλου ο Λαζάρου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά βρήκε τον Νικολάου στο ύψος της περιοχής όπου με καταπληκτική κεφαλιά έγραψε το τελικό 4 - 0 . Ο Δημητρόπουλος, Φαρμάκης , Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής) τα πήγαν καλά.


ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ::Χρόνης , Λαζάρου , Παπαχαραλάμπους , Καραμπέτσος , Αβράμπος, Παπαδήμος, Κουτσούμπας ( 85 Δημόπουλος) , Γ. Γιαχρίτσης ,Μ. Πλακίδας , Καφετζόπουλος(71 Πολυτάρχου) , Χ Πλακίδας ,(79’ Νικολάου.)
Α.Ο. Κύμης: Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Μπλατσιώτης , Κύρου, Καλογερόπουλος, Σαββίδης, ( 79’ Γουδέλης), Φωτιάς , Ηλίας , Τσαλιάγκας ,( 65 Παριανός) , Γκάτσης , Γεωργουδάκης.


Πηγή :http://enosiasa.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου