Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΣ Κόρινθος-ΑΟ Κύμης 1-0… «Μίλησε» η έδρα και η εμπειρία

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας απέναντι στην πολύπειρη Κορίνθο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 26ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Λαμπρογιώργου. Με αυτό το τρόπο, η Κύμη γνώρισε τη δεύτερη ήττα και παρέμεινε στους 4 βαθμούς. Με βάση τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού, το κυριακάτικο αποτέλεσμα αφήνει μας αφήνει μια πικρία, που με περισσότερη προσοχή θα μπορούσε να φύγει από την φιλόξενη Κόρινθο με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η Κύμη μπήκε διστακτική και μουδιασμένη στον αγωνιστικό χώρο και από ότι φάνηκε το πλήρωσε με ένα πέναλτυ που θα μπορούσε να αποφευχθεί υπό άλλες συνθήκες. Από το 26′ και έπειτα, η Κύμη ισορρόπησε το παιχνίδι, πήρε πρωτοβουλίες και δημιούργησε άκαρπες ευκαιρίες. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Τσάγκος βρέθηκε πολύ κοντά στην επίτευξη του τέρματος που θα έφερνε το ματς στα ίσια, αλλά το σουτ του δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Οι δύο ομάδες πέρασαν στα αποδυτήρια, βρίσκοντας μπροστά την γηπεδούχο με 1-0.

Στο ίδιο περίπου φόντο κύλησε και το β’ ημίχρονo, με τις δύο όμαδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ, αλλά οι αμυντικές τους γραμμές να εξουδετερώνουν τις περισσότερες επικίνδυνες φάσεις. Με αυτό το τρόπο συμπληρώθηκαν τα 90 λεπτά της αναμέτρησης και η ομάδα της Κορίνθου πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης.

Οι φάσεις

4′ Εκτέλεση φάουλ του Σιώκου, μπλοκάρει σταθερά ο Παπαδόπουλος
7′ Δυνατό σουτ του Λαμπρογιώργου, δύσκολα σε κόρνερ ο πορτιέρο της Κύμης
21′ Σουτ εκτός περιοχής από τον Γκάτση, αλλά ο Δημαράκης λέει «όχι»
26′ Ανατροπή του Μπαλτζή μέσα στην περιοχή, πέναλτυ για την Κόρινθο. Το 1-0 με εκτελεστή τον Λαμπρογιώργο
45′ Επικίνδυνο σουτ του Τσάγκου, ευκαιρία για το 1-1, όμως η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ
57′ Προϋποθέσεις για τετ-α-τετ της Κορίνθου, αλλά οι επιθετικοί των γηπεδούχων δεν συνενοήθηκαν
60′ Εκτέλεση φάουλ του Ηλία, η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Δημαράκη
67′ Κεφαλιά του Λαμπρογιώργου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, διώχνει ο Γεραντώνης στη γραμμή
90′ Σέντρα-σουτ του Ηλία, μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Δημαράκης

Συνθέσεις

ΠΑΣ Κόρινθος (Τόγιας Γ.): Δημαράκης, Ντερτιλής, Φίλης, Παπαευθυμίου, Βαγγελή, Σπυρόπουλος, Σιώκος, Λουμπαρδέας, Σεϊτάι (90+ Μπακιρτσίδης), Μπαλτζής (88′ Κουβίδης), Λαμπρογιώργος (70′ Δημητριάδης)

ΑΟ Κύμης (Ντόβολης Β.): Παπαδόπουλος, Αναστασίου, Μπλατσιώτης, Γεραντώνης, Καλογερόπουλος, Κόκκος (54′ Σαββίδης), Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Τσάγκος (70′ Γουδέλης)

ΥΓ. Οι φίλαθλοι του Παναργειακού μας άφησε το εξής σχόλιο για το προηγούμενο παιχνίδι:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΥΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ 30 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ. "ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου