Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΑΟ Κύμης-Αυλωνάρι 2-1

 Χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοση της και με σύμμαχο την παράδοση,  η ομάδα μας πέτυχε μια σημαντική νίκη επί του Αυλωναρίου και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η πρώτη καλή φάση καταγράφεται μόλις στο 3΄ όταν μετά από σέντρα του Μούτσου, η κεφαλιά του Τζώνυ έφυγε μόλις άουτ απ΄το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Αυλωναρίου Κότσαρη. Στο 25΄η γηπεδούχος κέρδισε πέναλτυ, σε τράβηγμα του Παριανού από αντίπαλο μέσα σε έναν όμιλο παικτών. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει εύστοχα ο Μούτσου σημειώνοντας το 1-0 για την Κύμη. Χωρίς ουσιαστική φάση και με παιχνίδι κέντρου κύλησε έως και τη λήξη του το Α ημίχρονο.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το Β΄μέρος μέχρι το 59΄όπου μετά από λάθος του Αποστολίδη, ο μόνιμος σκόρερ του Αυλωναρίου Βογιατζής δεν έχασε την ευκαιρία και ισοφάρισε για την ομάδα του. Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις τρία λεπτά και αυτό γιατί ο Μούτσου με έξοχη ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή των αντιπάλων και ανατράπηκε καθαρά κερδίζοντας πέναλτυ. Εκτελεστής αυτή τη φορά ήταν ο Μπόε σημειώνοντας το δεύτερο και όπως αποδείχτηκε νικητήριο τέρμα για την ομάδα του. Τέλος σουτ του Μπόε στο 88΄μετά από συνδυασμό με τον Παριανό κατέληξε μόλις άουτ.

Συνοψίζοντας θα λέγαμε, ότι η ομάδα μας επικράτησε δίκαια επί ενός σπουδαίου αντιπάλου που τον αδικεί η βαθμολογική του θέση. Πιστεύουμε, οτι είναι θέμα χρόνου η ομάδα του Αυλωναρίου να βρει το ρυθμό της και να επανέλθει στις υψηλότερες θέσεις, όπως άλλωστε έκανε τόσα χρόνια που αγωνίζεται στην Α κατηγορία.

Καλύτερος παίκτης για την ομάδα μας ο Μούτσου, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Ηλίας,Μπόε και Καραμάνης.

Eνδεκάδα: Ντουρέκας,Αποστολίδης,Μούτσου,Φωτιάς,Καραμάνης,Οστιν,Παριανός,Ηλίας,Τζώνυ(Κόκκος),Μπόε και Βαλκάνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου