Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ευβοϊκός - Κύμη 0-2


Τρεις πολύτιμους βαθμούς κατάφερε να κατακτήσει η ομάδα της Κύμης, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου. Παίζοντας ουσιαστικό και σοβαρό ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες, πίεσε και τελικά, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, επιβλήθηκε του Ευβοϊκού με σκορ 0-2.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Χοβχανισιάν επιχείρησε ένα δυνατό σουτ εντός της μικρής περιοχής, το οποίο κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 10ο λεπτό, ο Αναστάζιο Ρείζερ ανοίξε το σκορ, για την ομάδα μας, με εξαιρετική κεφαλιά, έπειτα από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Αρμένιου. Στο 25', ο Μαστροκώστας έχασε σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Κύμης, με μία κεφαλιά, η οποία πέρασε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σταθαρά. Οχτώ λεπτά αργότερα (33'), ο Βραζιλιάνος άσσος της ομάδας μας, Αναστάζιο Ρέιζερ, διπλασιάσε το σκορ σε 0-2, με όμορφο σουτ εντός της μικρής περιοχής. Τέλος, λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Γεραντώνης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας έκανε συντήρηση δυνάμεων, κρατώντας συγχρόνως το σκορ στο 0-2, μολονότι δημιούργησε ευκαιρίες.

ΥΓ1. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν για αυτή τη νίκη!
ΥΓ2. Η νίκη της ομάδας μας σε συνδυασμό με την ήττα του ΑΟ Χαλκίς, έχει ως αποτέλεσμα την κάλυψη των βαθμών που μας χώριζαν από τη πρώτη θέση (πλέον ισοβαθμία με τον ΑΟΧ).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου