Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Η ομάδα Μπάσκετ της Κύμης...

Και τη φετινή σεζόν (2009-2010) η ομάδα Μπάσκετ Ανδρών της Κύμης συνεχίζει την αγωνιστική της πορεία στο πρωτάθλημα Β' Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε, οπου συμμετέχει ανελλιπώς απο το 1993.

Αυτή τη χρονιά, η ομάδα μας εμφανίζεται ενισχυμένη με νέους παίκτες απο την ευρύτερη περιφέρεια και σε συνδιασμό με τους "παλαιούς" παίκτες μας στοχεύει ψηλότερα και ελπίζει σε άνοδο στην Α' Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.

Έχοντας ως προπονητή και παίκτη τον Φώτη Πιτσιλιώνη, γνώστη του Ευβοϊκού μπάσκετ και άνθρωπο με όρεξη και μεράκι και με συστηματικές προπονήσεις, προδιαγράφει μια καλή αγωνιστική πορεία. Ενημερωτικά, τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα είναι δέκα νίκες και μάλιστα με μεγάλες διαφορές και μία ήττα απο τον ΑΡΗ ΘΗΒΩΝ εκτός έδρας. Η ομάδα με τα αποτελέσματα αυτά έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση, έχοντας άλλους τρεις αγώνες!

Σ' αυτή τη φάση οι δύο πρώτοι των δύο ομίλων θα δώσουν μεταξύ τους διπλούς αγώνες θα γίνει βαθμολογική κατάταξη και σε συνδυασμό με τον υποβιβασμό απο Γ' εθνική και Α' Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε  θα γίνει γνωστό πόσες ομάδες θα ανέβουν.

Καλή επιτυχία και στην ομάδα Μπάσκετ μας, λοιπόν!
ΥΓ. Από εδώ και στο εξής, θα προσπαθούμε να έχουμε πλήρη ενημέρωση και για τη μπασκετική ομάδα μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου