Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Μεταγραφική "βόμβα" από την ομάδα μας!

Ελάχιστες ώρες πριν την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η ομάδα μας κάνει το "μπαμ", δείχνοντας και επιβεβαιώνοντας σε όλους πόσο πολύ την ενδιαφέρει η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Δ' Εθνική κατηγορία. Το όνομα αυτού Ρέιζερ Αναστάσιο! Για τους ποδοσφαιρικά ψαγμένους στα εγχώρια, σίγουρα δεν θα είναι άγνωστο το όνομα του Βραζιλιάνου άσσου, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στη Β' Εθνική με τη φανέλα του Ηλυσιακού και της Καλαμάτας, ενώ ουκ ολίγες είναι οι ομάδες οι οποίες ενδιαφέρθηκαν σοβαρά για την απόκτηση του!

Ο Βραζιλιάνος (με ιταλικό διαβατήριο), Ρέιζερ Αναστάσιο, αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός και φυσικά η αξία του δεν αμφισβητείται, καθώς μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο απαριθμούσε 96 συμμετοχές και 22 γκολ με τη φανέλα του Ηλυσιακού και 24 ματς με 6 τέρματα με τη φανέλα της Καλαμάτας στην Β' Εθνική. Είναι 30 χρονών, με ύψος 1.80 και βάρος 75 κιλά. Παρακάτω, σας παραθέτουμε την καρτέλα του παίκτη.

Όνομα: Αναστάσιο (Anastacio)
Επίθετο: Ρέιζερ (Reiger)
Θέση: Επιθετικός
Εθνικότητα: Βραζιλιάνος
Τόπος Γέννησης: Βιτόρια
Ηλικία: 30
Ύψος: 1.80
Βάρος: 75
Προηγούμενες Ομάδες: Ηλυσιακός, Καλαμάτα, Σαρωνικό, Sera, America, Wintertur, Corinthians
Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμος με ένα παιδί

Πλέον, η ομάδα μας διαθέτει στο έμψυχο υλικό της έναν ακόμη έμπειρο παίκτη! Η ενδεκάδα της Κύμης πετάει φλόγες από εδώ και πέρα, καθώς η σιγουριά που εμπνέει η άμυνα μας αλλά και η άκρως επικίνδυνη επίθεση μας, δεν θα αφήσει περιθώρια σε καμία ομάδα να της ανακόψει βαθμούς.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ΔΙΟΙΚΗΣΗ έκανε τα μέγιστα, ώστε να ενισχύσει την ομάδα και να τη δει εκεί που της αξίζει.

Τα υπόλοιπα....ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου