Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Κύμη-Μανδραικός 0-0: Μπορούσε παραπάνω από ένα βαθμό!

Συναρπαστικός αγώνας στο δημ. Γήπεδο Κύμης, όπου η γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς από το Α' μέρος αφού έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, σε ρουλέτα εξελίχθηκε το δεύτερο ημίχρονο με τον Μανδραϊκό να ανεβάζει στροφές να πιέζει, να χάνει πέναλτι στο 79', με το τελευταίο τέταρτο να είναι συγκλονιστικό και το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έκλεισαν στα καρέ τους τον Μανδραϊκό με τον Κραβαρίτη να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 15'. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 24' δυνατό σουτ του Ηλία μπλόκαρε ο Τσουκαλάς. Στο 27' ο Γκάτσης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον γκολκήπερ του Μανδραϊκού με τον τελευταίο να σώζει με τα πόδια. Στο ίδιο λεπτό και πάλι από κοντά ο Γκάτσης πλάσαρε άουτ. Στην μοναδική επίσκεψη του Μανδραϊκού στο 35' είχαμε κεφαλιά του Χελή ύστερα από εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μανδραϊκού ανέβασε την απόδοση της έχασε μια σπουδαία ευκαιρία στο 66' με τον Αλιμπά να πλασάρει και τον Παπαδόπουλο να σώζει, ενώ στο 79' ο Πλαβούκος μπήκε στην μικρή περιοχή ο Παπαδόπουλος απέκρουσε την μπάλα ο παίκτης το Μανδραϊκού έπεσε και ο διαιτητής κατελόγησε πέναλτι εν μέσω διαμαρτυριών, το εκτέλεσε ο Αλιμπάς ξεγέλασε τον Παπαδόπουλο, αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά κεφαλιά ψαράκι του Πλαβούκου έδιωξε ο Κύρου λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δύχτια. Στο τελευταίο τέταρτο έγινε συνγκλονιστικό παιχνίδι με την Κύμη να χάνει μεγάλη ευκαιρία να πάρει την νίκη στο 84' όταν ο Γκάτσης πλάσαρε τον Τσουκαλά από κοντά που έσωσε την εστία του.


ΑΟ ΚΥΜΗΣ 
Β. Ντόβολης
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 
Χατζηαλέξης
Παπαδόπουλος Τσουκαλάς
Αναστασίου Β (77' Μπλατσιώτης) Παπουτσής
Γεραντώνης (83' Σαβίδης) Γεωργιάδης Π(60' Πλαβούκος)
Κύρου Παπαναγιώτου
Κραβαρίτης ( 62' Τσάγκος) Χελής
Καλογερόπουλος Κοκλιώτης
Φωτιάς Τουρνάς
Ηλίας Μαρκάκης(46' Αργυρίου)
Γεωργουδάκης Ραπτόπουλος
Γκάτσης Αλιμπάς
Αναστασίου Μ. Κωσταντινίδης ( 90' Αράπογλου)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου