Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μπάσκετ...Α.Ο.ΚΥΜΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 77-74




 Σπουδαία και καθοριστικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα της Κύμης επί του φιλόδοξου  Ιωνικού Λαμίας ο οποίος ήλθε στην Κύμη και μάλιστα από την προηγούμενη μέρα, αποφασισμένος να πάρει τη νίκη.
   Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία όπου ο νικητής θα εξασφάλιζε τη συμμετοχή του στα play off.
   Η Κύμη μπήκε αποφασιστικά από την αρχή του αγώνα, έχοντας επιπλέον "παίκτη" τον πολάρυθμο φίλαθλο κόσμο της, δείχνοντας με τη θέληση και το ταλέντο της ποιος θα είναι ο νικητής.
   Στο πρώτο δεκάλεπτο έπαιξε φανταστική άμυνα και με εύστοχες επιλογές στην επίθεση προηγήθηκε με 19-13. Το δεύτερο δεκάλεπτο κύλησε στους ίδιους ρυθμούς κλείνοντας το ημίχρονο με 42-31 υπέρ της Κύμης.
   Το πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου είχε τον ίδιο ρυθμό, με τους παίκτες του Γιάν, Πανούση να παίζουν έξυπνα, με καλή και δυνατή άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση, να κρατούν και να αυξάνουν τη διαφορά. Σκορ 62-49.
   Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαφορετικό. Η Κύμη έχοντας απώλειες παικτών, λόγω της πιεστικής άμυνας, στους ψηλούς, έπαιξε έξυπνα με σκοπό να πάρει τη νίκη και μόνο. Αυτό έγινε και έτσι το σκορ έκλεισε υπερ της με 77 - 74.
   Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ανταγωνιστικό, σε αθλητικά πλαίσια, όπου οι πολυάριθμοι φίλαθλοι 'απήλαυσαν' καλής ποιότητας Μπάσκετ, σε κόσμια ατμόσφαιρα, με τη διαιτησία να συμβάλλει σ΄αυτό. Συγχαρητήρια.
   Δεκάλεπτα.19-13, 42-31, 62-49 τελικό 77-74.
   Διαιτητές. Παντελίδης-Κάλφα.
   Α.Ο.ΚΥΜΗΣ. προπονητής.Γιαν. Πανούσης. παίκτες.Γ.Θωμάς,Δ.Σοφρονίου,Σ.Μανωλιάς,Ι.Μητρόπουλος 17(5),Σ.Σπανός 11(2),Ι.Καψούλης 4(1),Ι.Χαρατσής 9,Σ.Τσιριμώκος 4(1),Ι.Τσίτσης 14,Γ.Βασιλείου 9,Θ.Νασάκης9.
   ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ. προπονητής.Σαρονικόλας-Σεργιάννης.παίκτες.Κ.Σμύρνης,Φαλιάς 3,Κουμπούρας 3,Τσιούμας 2,Κατσίμπας 5,Διαμαντής,Κουτιάς 13(1),Τσακονίτης 28(2),Παπαιωάννου 2,Χατζηκυριακίδης 7,Ζαχαράκης 11(3).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου