Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Αυλωνάρι-ΑΟ Κύμης 0-1 (Ρεπορτάζ, Φωτογραφίες)

Πιο εύκολα απ'ότι δείχνει το σκορ η ομάδα μας νίκησε στο Αυλωνάρι την τοπική ομάδα με 1-0 και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Α1. Απομένουν επτά ακόμα αγωνιστικές για να πραγματοποιηθεί ο στόχος της διοίκησης, των παικτών, αλλά και των φιλάθλων μιας περιοχής που έχει ανάγκη και δικαιούται αυτήν τη διάκριση και για την οποία παλεύει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά φαίνεται ότι είναι πιο κοντά στην πραγματοποίησή του.

Στο παιχνίδι μας τώρα, η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά επέβαλε εξαρχής το ρυθμό της, δημιούργησε ευκαιρίες, δεν κατόρθωσε όμως να τις μετατρέψει σε γκολ στο πρώτο ημίχρονο κάτι όμως που το κατάφερε στις αρχές του δευτέρου. Στη συνέχεια προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα που θα κλείδωνε και τη νίκη, δεν της δόθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτυ και το λάθος αυτό του διαιτητή παρολίγο να το πληρώσει στο  ογδοηκοστό λεπτό του αγώνα όταν οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια.

Οι φάσεις του αγώνα για την ομάδα μας ήταν:
6΄ Γυριστό σουτ του Βεζιρτζόγλου λίγο άουτ
10΄ Κεφαλιά του Καραμάνη μετά από κόρνερ του Ηλία, μπλόκαρε ο Κότσαρης
17΄ Πάσα του Μπόε για τον Τζώνυ, λάθος του αμυντικού των γηπεδούχων που αναμίχτηκε στη φάση και ο Τζώννυ δεν μπόρεσε να πλασάρει από κοντά
25΄ Βαθιά μπαλιά του Καραμάνη από το χώρο της άμυνας προς το Σεϊντόπουλο, γυριστό σουτ του τελευταίου λίγο άουτ
37΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία, η μπάλα λίγο έξω από το "γάμα" της εστίας του Κότσαρη
54΄ Γκολ. Ο Βεζιρτζόγλου κάνει το 0-1. Ο Ηλίας βγάζει σέντρα από τα δεξιά και ο πρώτος, αφού κάνει ένα άψογο κοντρόλ με το στήθος, ανοίγει το σκορ με ένα γυριστό δυνατό σουτ.
60΄ Σέντρα του Βεζιρτζόγλου σουτ βολέ του Καραμάνη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων
66΄ Σέντρα του Βαλκάνου, ο Βεζιρτζόγλου στο ένα μέτρο από το τέρμα χάνει απίστευτη ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ
71΄ Πάσα του Μούτσου στο Βεζιρτζόγλου σουτ κεραυνός του τελευταίου στο οριζόντιο δοκάρι
77΄ Πεντακάθαρη ανατροπή του Σεϊντόπουλου μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής αρνήθηκε το πέναλτυ για την ομάδα μας
85΄ Ο Σεϊντόπουλος γυρίζει την μπάλα στο Βεζιρτζόγλου, ο Κότσαρης ελάχιστα άλλαξε την πορεία της μπάλας και αποσόβησε το 0-2

Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν οι: Βεζυρτζόγλου, Σεϊντόπουλος, Ηλίας και Καραμάνης



Η ενδεκάδα μας: Ντουρέκας, Κόκκος, Μπόε(66΄Μούτσου), Τζόνυ(53΄Παριανός), Βαλκάνος, Γεραντώνης, Φωτιάς, Ηλίας, Βεζιρτζόγλου, Καραμάνης, Σεϊντόπουλος(89΄Αποστολίδης)




Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας εντός έδρας με τα Κριεζά








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου