Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Κύμη-Δόξα Προκοπίου 3-0

Με το επιβλητικό 3-0 η ομάδα μας νίκησε τη Δόξα Προκοπίου και σε συνδιασμό με την ήττα της δεύτερης Δροσιάς από την Αρτάκη, η ομάδα μας ξέφυγε με 6 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο, τόσο η Κύμη όσο και η Δόξα Προκοπίου μπήκαν δυνατά δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας ανήκει στον Βεζιρτζόγλου με σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε ελάχιστα άουτ (5'). Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μούτσου με σέντρα βρίσκει το κεφάλι του Καραμπίνη, ο οποίος με υποδειγματικό τρόπο στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ανοίγει το σκορ (1-0). Εν συνεχεία, ο Τζόνυ συνδυάζεται πολύ όμορφα με τον Βεζιρτζόγλου και ο πρώτος σε τετ-α-τετ με το τερματοφύλακα της Δόξας χάνει μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μούτσου επιχειρεί δυνατό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας της ομάδας του Προκοπίου λέει για ακόμη μια φορά "όχι".

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60' ο Μούτσου τροφοδοτεί τον Βεζιρτζόγλου ο οποίος αποφέυγει τα μαρκαρίσματα και με δυνατό διαγώνιο συρτό σουτ εκτός περιοχής "γράφει" το 2-0 για την ομάδα μας και το πρώτο προσωπικό του γκολ με τη φανέλα της Κύμης. Μέχρι και το 80', η ομάδα μας είχε κάποιες καλές ευκαιρίες να αυξήσει τον δείκτη του σκορ, αυτό όμως έγινε στο 81' λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία.

Την πρώτη εμφάνιση του με τη φανέλα της Κύμης έκανε και ο Σεϊντόπουλος αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Ενδεκάδα: Ντουρέκας, Φωτιάς, Καραμπίνης (75' Σεϊντόπουλος), Κόκος, Καραμάνης, Βαλκάνος, Όστιν, Ηλίας, Βεζιρτζόγλου (80' Κούρτης), Μούτσου(75' Μπόε), Τζόνυ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου