Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός Χαλκίδας-Κύμη 0-2...Πολύτιμη νίκη

Πραγματοποιώντας έως το 60', ίσως τη χειρότερη εμφάνιση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα μας επικράτησε του Ολυμπιακού Χαλκίδας με σκορ 2-0.

Απ' την αρχή του παιχνιδιού ο ΑΟ Κύμης, είχε μια φλύαρη υπεροχή χωρίς ουσία, αλλά και αρκετά λάθη. Απ'την άλλη οι γηπεδούχοι με φαρμακερές αντεπιθέσεις προσπαθούσαν για το γκολ σε μια άμυνα που πελαγοδρομούσε.
Τα κακώς κείμενα προσπάθησε να διορθώσει ο κ.Ντόβολης, που πέρασε στο παιχνίδι στο 39' τον Καραμπίνη στη θέση του Βαλκάνου,φέρνοντας    τον Κόκκο στα δεξιά και μετακινώντας τον Αποστολίδη στην αριστερή πλευρά.Οι κινήσεις αυτές έφεραν αποτέλεσμα, αφού η ομάδα μας δεν απειλήθηκε ξανά ενώ έγινε και πιο επιθετική.Στο 43' ο Βεζυρτζόγλου, ο οποίος πραγματοποίησε και την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της Κύμης, έκανε άνω-κάτω την άμυνα των γηπεδούχων το πλασέ του όμως αποκρούστηκε προσωρινά απ΄το Δεληγιάννη και στην επαναφορά σε κενή εστία απ΄τα πλάγια ο Παριανός, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο Β ημίχρονο και όσο ο χρόνος κυλούσε, η ομάδα μας γινόταν όλο και πιο απειλητική.Στο 54΄μετά από σέντρα του Μούτσου, ο Βεζυρτζόγλου εξ επαφής δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ καλό σουτ του Φωτιά στο 63' μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Τέσσερα λεπτά αργότερα η πίεση της ομάδας μας απέφερε καρπούς, αφού ο Καραμπίνης με κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Οστιν άνοιξε το σκορ για την Κύμη.
Στο 72΄έγινε μια φάση τόσο καθαρή, που θα πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους της διαιτησίας, γιατί θα μπορούσε να διαμορφώσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα.Συγκεκριμένα ο Βεζυρτζόγλου, μετά από ωραία ενέργεια από αριστερά, ξέφυγε από τον αντίπαλο του και γύρισε την μπάλα απ΄τη γραμμή του άουτ προς το σημείο του πέναλτυ, όπου ο επερχόμενος Τζώνυ σημείωσε το 2-0, όμως ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ!!!!! στο σκόρερ.Γνώμη μας είναι πως έπρεπε ο διαιτητής σε μια τόσο ξεκάθαρη φάση και για να μην εκτεθεί και ο ίδιος, να πάρει την ευθύνη της απόφασης και να μετρήσει το γκολ.
Εν συνεχεία στο 80΄σημειώθηκε το 2-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπόε και σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων ο Τζώνυ με προβολή έκλεισε το σκορ.

Ηταν μια δίκαιη όσο και πολύτιμη νίκη για την ομάδα μας που ωστόσο δεν μας "γεμίζει", αφού η εμφάνιση της έως το 60΄όπως προείπαμε δεν ήταν και η καλύτερη.

Διακριθέντες για την Κύμη ήταν οι: Καραμπίνης, Αποστολίδης,Βεζυρτζόγλου και Φωτιάς, ενώ όπως πάντα κοντά στην ομάδα μας ήταν ο πρόεδρος  Παν.Θωμάς και ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημ.Θωμάς.

Επόμενος αγώνας, το ντέρμπυ με τη Δροσιά στο γήπεδο μας

Η ενδεκάδα μας: Ντουρέκας, Αποστολίδης, Κόκκος, Φωτιάς, Βαλκάνος(39΄Καραμπίνης), Καραμάνης, Παριανός, Οστιν, Μούτσου(78΄Μπόε), Βεζυρτζόγλου, Τζώνυ(86΄Κοτρόζος).




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου