Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ηρακλής Ψαχνών-ΑΟ Κύμης 2-0

Με 2-0 ηττήθηκε η ομάδα μας στο φιλικό με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών.Πρώτα απ΄όλα όμως να σημειώσουμε, ότι το παιχνίδι έγινε χωρίς διαιτητές και επόπτες, πράγμα ανεπίτρεπτο για το επίπεδο του αγώνα και των ομάδων καθώς στη διάρκεια του έγιναν πολλά λάθη.Δεν ξέρουμε ποιος ευθύνεται γι'αυτό, δεν μπορεί όμως χρέη διαιτητή να εκτελεί ο βοηθός προπονητή του Ηρακλή ψαχνών ο οποίος διαιτήτευε πηγαινοερχόμενος στο χώρο του κέντρου.

Στο παιχνίδι τώρα και στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε και δέχτηκε γκολ στα πρώτα λεπτά,αφού φάνηκε να φοβάται το όνομα του αντιπάλου.Πολύ γρήγορα όμως ισορρόπησε το παιχνίδι και ως το τέλος του ημιχρόνου έπαιξε σαν ίσος προς ίσο τον αντίπαλο του, που είναι ομάδα Γ' εθνικής.

Στο Β ημίχρονο, έπεσε ο ρυθμός της ομάδας μας καθώς επήλθε η κούραση και ενώ ο Ηρακλής έκανε οκτώ αλλαγές περνώντας στο παιχνίδι ξεκούραστους παίκτες. Δεκαπέντε λεπτά περίπου πριν τελειώσει το ματς η Κύμη δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, αφήνοντας σε όλους να αιωρείται η υποψία ότι η φάση ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.Και πώς να το δει ο Τοκπασίδης από το κέντρο και χωρίς επόπτες.Οχι βέβαια ότι το σκορ έχει καμμιά σημασία αλλά τέτοια ματς χωρίς διαιτητές παίζονταν κάποτε στις αλάνες και όχι σήμερα και μάλιστα με επαγγελματική ομάδα.

Σαν γενική εκτίμηση για την ομάδα μας θα σταθούμε κυρίως σε δύο σημεία. Το πρώτο, η πολύ καλή παρουσία του νέου μας μεταγραφικού αποκτήματος Δημ.Βεζυρτζόγλου, που έδειξε ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας.Αν και έπαιξε πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες έκλεψε την παράσταση αφού σε πολλές περιπτώσεις έπαιζε μόνος του τους αντίπαλους αμυντικούς. Το δεύτερο είναι ότι η Κύμη είναι άλλη ομάδα όταν έχει στη σύνθεση της τον Ηλία. Εναν παίκτη που ξέρει πότε να ανεβάζει και να κατεβάζει ρυθμό και σήμερα έδειξε πόσο έλλειψε και θα λείψει με τις πέντε αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Κατά τα άλλα η ομάδα μας πιστοποίησε με την εμφάνιση της και παρά την ήττα της, ότι δίκαια θεωρείται το φαβορί για την άνοδο στη Δ εθνική.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου