Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Αγ.Νικόλαος - Κύμη 1-3

Αλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μας, επικρατώντας αυτή τη φορά του Ευβοικού Αγ.Νικολάου εκτός έδρας με σκορ 3-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον ΑΟ Κύμης καθώς μόλις στο 10' προηγήθηκε με κεφαλιά του Καραμάνη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ηλία. Προηγουμένως, στο 7΄ συρτό δυνατό σουτ του Ηλία έφυγε μόλις άουτ. Στό 16' σουτ φάουλ, πάλι του Ηλία, πέρασε πάνω απ΄τα δοκάρια του Τζαβάρα, τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 19΄ η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματά της μετά από εξαιρετικό συνδυασμό του Μούτσου με τον Μπόε, ο τελευταίος αφού απέφυγε έναν αμυντικό με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 2-0. Το δεύτερο τέρμα χαλάρωσε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δέχτηκαν τη μείωση του σκορ στο 21΄ ύστερα από μια αδράνεια της άμυνας και ενώ η ομάδα του Αγ.Νικολάου, μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε κάνει ευκαιρία. Απ'το σημείο αυτό και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου το γκολ του Ευβοικού σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Παριανού-παίκτη κλειδί-στο κέντρο αποδιοργάνωσε τον ΑΟ Κύμης και σε 2-3 φάσεις κινδύνεψε να ισοφαριστεί. Παρ'όλα αυτά στα 35΄ ο Μπόε θα μπορούσε να κάνει το 1-3, αφού με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος στάθηκε τυχερός σ'αυτή τη φάση.

Στο β ημίχρονο, η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά όπως στο πρώτο και στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Ευβοικού έκανε το 3-1 στο 46' μετά από σέντρα απ΄τα δεξιά του Μούτσου και σουτ του Ηλία μέσα στη μικρή περιοχή. Μετά απ΄αυτό οι γηπεδούχοι σχεδόν αποδέχτηκαν την ήττα τους αφού δεν δημιούργησαν καμιά ευκαιρία, οι δε φιλοξενούμενοι φάνηκε να αρκούνται στο 3-1. Σαν συνέπεια όλων αυτών παρακολουθήσαμε παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες, αν και η Κύμη με τον Μπόε θα μπορούσε να κάνει το 4-1 αφού σε τετ α τετ ο Τζαβάρας απέκρουσε σωτήρια για την ομάδα του.


Γενικά η ομάδα μας φάνηκε δεμένη με άψογους συνδυασμούς και καλό αγωνιστικό πλάνο, μια ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα σε οποιαδήποτε έδρα. Διακρίθηκαν οι Ηλίας, Μπόε, Καραμάνης, Οστιν, Τζον και Αποστολίδης χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Ντουρέκας, Αποστολίδης, Μούτσου, Κουτσαυλής, Καραμάνης, Οστιν(Κούρτης), Παριανός(Φωτιάς), Ηλίας, Τζον(Κοτρόζος), Μπόε, Βαλκάνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου