Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Κύμη - Αρτάκη 1-0...Νίκη Κορυφής

Πολύτιμη νίκη με 1-0 πέτυχε η ομάδα μας στην Κύμη στο Σαββατιάτικο αγώνα της με αντίπαλο την Αρτάκη. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση της γηπεδούχου κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, παρόλα αυτά κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, όταν από παράλληλη σέντρα του Μούτσου ο Τζον με προβολή έστειλε τη μπάλλα στον ουρανό της εστίας του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Η Αρτάκη απ΄την άλλη πλευρά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα την άμυνα της Κύμης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε την ομάδα της Αρτάκης έχοντας δύο δοκάρια σε σουτ των Όστιν και Ηλία. Οσο περνούσε ο χρόνος η Κύμη γινόταν όλο και πιο απειλητική και σαν αποκορύφωμα ήταν η φάση διαρκείας με πρωταγωνιστή τον Μπόε, όταν σούταρε τέσσερις φορές στην ίδια φάση για να αποκρούσει 2 φορές, μερικές τυχαία,ο τερματοφύλακας της Αρτάκης και οι υπόλοιπες να βρουν σε δοκάρι της εστίας του. Δεν είναι υπερβολή να πούμε οτι μετά το 70' μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο.

Μετά και τα αποτελέσματα του Σαββάτου η ομάδα μας απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής έχοντας 15 βαθμούς σε 6 αγώνες.Επόμενη αγωνιστική με την ομάδα των Ωρεών εκτός έδρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου