Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Μπάσκετ: Άρης Θηβών - ΑΟ Κύμης 74-56

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η ομάδα Μπάσκετ της Κύμης στα play-off εκτός έδρας από την ομάδα του Αρη Θηβών στη Θήβα, με σκορ 74-56. Το παιχνίδι ήταν ντερμπυ και η διακύμανση του σκορ δεν προμήνυε το τελικό αποτέλεμα.

Η Κύμη παίζοντας δυνατά το πρώτο δεκάλεπτο κατάφερε να προηγηθεί 17-20. Το δεύτερο δεκάλεπτο κύλισε στο ρυθμό του πρώτου δεκαλέπτου και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ 37-37.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν έδειξε την ανάλογη αυτοσυγκέντρωση, με αποτέλεσμα η ομάδα της Θήβας να προηγηθεί, στο τρίτο δεκάλεπτο, με σκορ 54-47. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν για την ομάδα μας το χειρότερο. Δείχνοντας έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και μη πιστεύοντας στις δυνάμεις της και το ταλέντο της παραδόθηκε χάνοντας τελικά με το σκορ 74-56.

Τώρα πλέον με δύο νίκες και μια ήττα περιμένει τον Κάδμο Θηβών, σε ένα παιχνίδι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την άνοδό της στα σαλόνια της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ, στο γήπεδό της, στης 10- Απρ.-2010 Σάββατο 17.00.

Η βαθμολογία με την ολοκλήρωση του Α΄γύρου των play-off είναι. 1. ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ 6 βαθμοί, Α.Ο.ΚΥΜΗΣ 5 βαθμοί, ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΩΝ 4 βαθμοί και ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 3 βαθμοί.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου