Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Κονίστρες - Κύμη 1-2

Χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο, η ομάδα μας επιβλήθηκε σήμερα του ΑΟ Κονιστρών με 2-1. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι σήμερα δεν ήταν καλοί και κατά συνέπεια δεν ικανοποίησαν με την αποδοσή τους, καθώς φάνηκαν επηρεασμένοι από την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής. Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Μαστροκώστας με εκτέλεση πέναλτυ που κέρδισε ο Χοβχανισιάν και λίγο πριν συμπληρωθεί το 30ο λεπτό ο Αρμένης με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα των Κονιστρών  μείωσε το σκορ με αμφισβητούμενο πέναλτυ, ενώ η ομάδα μας τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Ομπι (2η συνεχόμενη αγωνιστική που η ομάδα μας παίζει με παίκτη λιγότερο). Καμια αξιόλογη φάση δεν σημειώθηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ και η διαιτησία ήταν πλήρως εναρμονισμένη με την έκβαση του αγώνα, δηλαδή από κακή έως κάκιστη (7 λεπτά καθυστερήσεις άνευ λόγου και αιτίας - λανθασμένες υποδείξεις κλπ). 

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας παίζει με την Προποντίδα στην Κύμη και θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωριμένων Γεραντώνη και Ομπι.

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον Γιώργο Καρτελιά, για τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου