Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Κύμη - ΑΟ Χαλκίς 1-1

Στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής, η ομάδα μας βρέθηκε αντιμέτωπη με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας, κάτι το οποίο δεν αποτελούσε αρχικό στόχο της ομάδας.

Η Κύμη παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους: Ντουρέκα, Αποστολίδη, Γεραντώνη, Κουτσαυλή, Καραμπίνη, Ηλία, Παριανό, Άνταμς, Μαστροκώστα, Χοβανισιάν, Ρέιζερ.
Ενώ, στο πάγκο της ήταν οι: Τσώκος, Μανωλάκης, Τέτα, Καραγιάννης, Όμπι, Μουρίκης, Μπασινάς.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 7ο λεπτό με δυνατό συρτό σουτ του Ρέιζερ, έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μόνου, το οποίο κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 10ο λεπτό, ο Μαστροκώστας μιμήθηκε το Ρέιζερ, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ να διώξει τη μπάλα όπως-όπως σε κόρνερ. Εκτελεστής του κόρνερ ήταν ο Ζόραν, ο οποίος "βρήκε" στο δεύτερο δοκάρι τον Καραμπίνη και με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας! Στο 16ο και 17ο λεπτό, ο Ζόραν επιχείρησε δύο δυνατά σουτ εκτός περιοχής, τα οποία κατέληξαν κόρνερ έπειτα από επέμβαση του Μόνου. Στο 22ο λεπτό, ο Ρέιζερ έχασε απίστευτη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Κύμης, αφού βρέθηκε τετ-α-τετ με το τερματοφύλακα του ΑΟΧ, ο οποίος κατάφερε να διώξει τη μπάλα. Στο 24ο λεπτό, πραγματοποιήθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία του ΑΟΧ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Βεζιρτζόγλου, που κατέληξε άουτ. Στο 29ο λεπτό, μια στιγμή αδράνειας της άμυνας μας είχε ως αποτέλεσμα να δεχτούμε την ισοφάριση, από κοντινό σουτ του Μπακρή Βασίλη. Από το 38ο λεπτό και έπειτα, η ομάδα της Κύμης αγωνίστηκε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Γεραντώνη (υπερβολική η απόφαση του διαιτητή). Στο 40', πραγματοποιήθηκε και η τελευταία φάση μεταξύ των λιγοστών που είχε ο ΑΟΧ, με σουτ του Σταμπουλή, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Ντουρέκα. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο Μαστροκώστας έχασε μεγάλη ευκαιρία να στείλει την ομάδα μας με προβάδισμα στα αποδυτήρια, έπειτα από δυνατό και επικίνδυνο σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47', ο Ζόραν έχασε καταπληκτική ευκαιρία να αυξήσει και αυτός το δείκτη του σκορ, έπειτα από σέντρα του Mαστροκώστα και κοντινό - δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση, το οποίο απέκρουσε πολύ δύσκολα ο Μόνος σε κόρνερ. Στο ίδιο λεπτό, ο Ζόραν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπασινάς με ευκολία επιχείρησε μια δυνατή κεφαλιά που κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του ΑΟΧ. Στο 54ο λεπτό, ο Σταμπούλης για τον ΑΟΧ έπιασε μια κεφαλιά, η οποία κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, έπειτα από καλή σέντρα του Αγγελάτου. Άλλη μια σημαντική ευκαιρία χάθηκε για την ομάδα μας στο 69ο λεπτό, με το Ζόραν να επιχειρεί σουτ εντός της μικρής περιοχής, οπού κόντραρε σε σώμα αμυντικού του ΑΟΧ. Η ομάδα της Χαλκίδας απείλησε για τελευταία στο 73ο λεπτό, με σουτ του Καραχάλιου, το οποίο κατέληξε άουτ. Από το 82ο λεπτό και μετά, ο ΑΟΧ αγωνίστηκε και αυτός με 10 παίκτες, έπειτα από 2η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Αγγελάτος. Η τελευταία αξιοσημείωτη ευκαιρία για την ομάδα μας ανήκει στον Ηλία, ο οποίος επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΑΟΧ, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα πριν γίνει επικίνδυνη.

Σχόλιο: Μπορεί να μην κατακτήσαμε τους 3 βαθμούς της νίκης, όμως τίποτα δεν έχει χαθεί και...η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

ΥΓ. Πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση του ΑΟ Κύμης για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και στους φιλάθλους μας αλλά και στους φιλάθλους του ΑΟΧ για την κόσμια συμπεριφορά τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου