Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Ρεπορτάζ: Ερέτρια-Κύμη 0-2

Μεγάλη νίκη και τονωτική ένεση εν όψη του ντέρμπι, πέτυχε η ομάδα μας μέσα στην Ερέτρια με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 75ο λεπτό με θαυμάσια ατομική ενέργεια και σουτ ο Μαστροκώστας και έκλεισε 4 λεπτά αργότερα με δύσκολο πλασέ του Ρέιζερ, ο οποίος συνδύασε με γκολ την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Κύμης.


Προτού φτάσουμε στο σημείο αυτό, είχαν προηγηθεί 2 δοκάρια και καταπληκτικές ευκαιρίες για την Κύμη, να πετύχει τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό, σουτ του Ρέιζερ από καλή θέση, μόλις άουτ. Στο 11' κεφαλιά του Κουτσαυλή είχε την ίδια κατάληξη. Από το 30ο λεπτό ως τη λήξη του ημιχρόνου, η ομάδα μας κυριάρχησε ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε απανωτές ευκαιρίες στο 35', 37', 40', 42', με σουτ και κεφαλιές να αποκρούονται πάνω στη γραμμή ή από το δοκάρι του Μυτακίδη.


Στο 2ο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν νωθρά και φανερά αγχωμένοι, και παραλίγο να το πληρώσουν όταν από απευθείας φάουλ του Σταματάκου, αποκρούστηκε από τη συμβολή των δοκών του Ντουρέκα. Αυτό φαίνεται ότι ξύπνησε την ομάδα μας, η οποία στη συνέχεια ήταν καταιγιστική, αφού εκτός των 2 γκολ που σημειώθηκαν, θα μπορούσε με λίγη προσπάθεια να επιτύχει περισσότερα. Χαρακτηριστική ήταν η φάση του Ηλία, λίγα λεπτά πριν την επίτευξη του πρώτου γκολ, ο οποίος σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή με πολύ δύναμη, όμως η μπάλα τράνταξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μυτακίδη.


Γενικά, η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι δίκαια είναι το φαβορί για την άνοδο, αφού σε καμιά στιγμή, εκτός ενός δοκαριού, δεν άφησε τη γηπεδούχο ομάδα να την απειλήσει.


Από την ομάδα μας δεν υπήρξαν υστερήσαντες. Διακρίθηκαν, όμως ιδιαιτέρως, οι Μαστροκώστας, Ρέιζερ, Ηλίας, Παριανός και Άνταμς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου