Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Νίκη στο παρα...πέντε! Όλυμπος Γ-Κύμη

Μεγάλη όσο και δύσκολη νίκη πέτυχε η ομάδα μας, σήμερα στο γήπεδο της Γυμνού παίζοντας με την αντίστοιχη ομάδα.

Η ενδεκάδα μας: Ντουρέκας, Αποστολίδης, Γεραντώνης, Κουτσαυλής, Καραμπίνης, Ηλίας, Τέτα, Παριανός, Μαστροκώστας, Μουρίκης, Όμπι
Στον πάγκο: Τσώκος, Κέκκης, Άνταμς Σαντέν, Καραγιάννης, Μπασινάς
Αλλαγές: Μουρίκης-Μπασινάς, Τέτα-Τσώκος, Αποστολίδης-Ανταμς Σαντέν

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά και μέχρι το 11ο λεπτό είχε τρεις καταπληκτικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 2ο μόλις λεπτό, σουτ του Όμπι από δεξιά μετά από σέντρα του Ηλία κατέληξε μόλις άουτ, ενώ στο 7ο λεπτό, κεφαλιά του Μαστροκώστα μετά από σέντρα πάλι του Ηλία είχε την ίδια κατάληξη. Στο 11ο λεπτό, γυριστή κεφαλιά του Όμπι μετά από εκτέλεση φάουλ του Ηλία, η μπάλα "έγλυψε" το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού. Στο 26ο λεπτό, η μεγαλύτερη φάση μέχρι στιγμής όταν από σουτ του Ηλία, έξω απ' την περιοχή, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μπασινά (τερματοφύλακα του Όλυμπου) και κατέληξε άουτ. Η επιθετική πρωτοβουλία της Κύμης καρποφόρησε στο 36ο λεπτό, όταν ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα (Ηλίας) με σουτ έξω απ' την περιοχή της ομάδας της Γυμνού δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπασινά.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας ξεκίνησε νωχελικά, έχοντας σαν αποτέλεσμα στο 55' την ισοφάριση, έπειτα από λάθος της άμυνας μας και σουτ του καλύτερου παίκτη της Γυμνού, Παριανού*. Αυτό το σημείο ήταν κομβικό, καθώς στην ίδια φάση ο παίκτης της Γυμνού αποβλήθηκε λόγω πανηγυρισμών (έβγαλε τη φανέλα του), αφού χρεώθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος του αγώνα, η ομάδα μας προσπάθησε σπασμωδικά και φανερά αγχωμένη να πετύχει ένα 2ο γκολ που θα της έδινε τη νίκη. Εν συνεχεία, στο 63' κεφαλιά του Όμπι κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Στο 70ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ηλιά, οι παίκτες μας έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ΚΑΚΩΣ, το γκολ ακυρώθηκε λόγω ενός ανύπαρκτου επιθετικού φάουλ. Στο 80' πλασέ του Μπασινά πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Η λύτρωση ήρθε στο 85', όταν ο Αποστολίδης βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Μαστροκώστα, μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο οποίος κοντρολάρισε και με καλοζυγισμένο αριστερό σουτ έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

*Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία της Γυμνού σήμερα.

Από την ομάδα μας, μακράν καλύτερος παίκτης ήταν ο Ηλίας και ακολούθησαν οι Γεραντώνης, Καραμπίνης, Κουτσαυλής και Μαστροκώτσας χωρίς να υστερούν οι υπόλοιποι. Από την ομάδα μας σήμερα απουσίαζε για προσωπικούς λόγους ο Ζόρα Χοβχανισιάν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου