Λουκίσια-Κύμη 1-2 : Νίκησε αλλά δεν το χάρηκε

Σε ένα ματς τελικό για τους φιλοξενούμενους και με τους γηπεδούχους να έχουν το τελευταίο ματς στον Ασπρόπυργο ως ''μαξιλαράκι'' σωτηρίας, παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες στο απόρθητο, μέχρι χθες, γήπεδο ''Κώστας Ντελής'' των Λουκισίων. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, με τον Σουτζόγλου να είναι ο ήρωας των γηπεδούχων και να κρατά το σκορ, προσπαθούσαν να ανοίξουν το σκορ, πράγμα που έγινε στο 34' όταν από πάσα του Φωτιά ο Γεωργουδακης με σουτ έκανε το 0-1. Στο β' ημίχρονο τα Λουκίσια ισοφάρισαν προσωρινά με ωραίο γκολ του Πάλλα στο 53' σε 1-1. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ και λίγο αργότερα, μετά από πάσα του Αναστασίου Β. ο Γεωργουδάκης έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Μια σπουδαία νίκη για την Κύμη φτάνει να έχει και το ανάλογο αντίκρισμα την τελευταία αγωνιστική για τους Κυμαίους και να μείνει άλλη μία Ευβοϊκή ομάδα στην κατηγορία. Τα Λουκίσια με την σειρά τους θέλουν να είναι σοβαρά και να πάρουν την νίκη στην θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, τον Ασπρόπυργο που δεν έχει πάρει εντός αγωνιστικού χώρου βαθμό ακόμα στο πρωτάθλημα, για να παραμείνουν στην κατηγορία για άλλη μία χρονιά.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Γ.ΚΑΡΑΜΠΑΣ) : Σουτζόγλου, Μιμιγιάννης (65' Ανέστης), Τσατσαρώνης, Καραμπάς (50 Ζαχαριάς), Μπαρκόσης, Ευσταθίου Ν., Κουτρούμπας, Δέδες, Πάλλας, Τσοπάνης, Ευσταθίου Α.

ΑΟ ΚΥΜΗΣ (Β.ΝΤΟΒΟΛΗΣ) : Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β. (78' Κόκκος), Γεραντώνης (73 Μπλατσιώτης), Κύρου, Καλογερόπουλος, Αναστασίου Ι., Φωτιάς, Σαββίδης (74' Μάλλιος), Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Τσάγκος
Περισσότερα...

Κύμη-Ασπρόπυργος 5-0: Άνετη νίκη αλλά η αγωνία παρατείνετε

Άνετη νίκη του ΑΟ Κύμης με 5-0 επί του Ασπροπύργου!
Σε έναν αγώνα που κανείς δεν ήταν εκει αφού ολα τα αυτιά ήταν στραμένα στην Κόρινθο και στις Ερυθρές, ο ΑΟ Κύμης πήρε άνετη νίκη επι του ουραγού Ασπροπύργου με 5-0.
29' Σούτ Μπλατσιώτη στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά Γκάτσης 1-0
30' Σέντρα Γκάτση κεφαλιά Τσαλιαγκού 2-0
37' Γυριστό πλασέ Τσάγκου 3-0
44' Κόρνερ Σαββίδη κεφαλιά Γκάτση 4-0
85' Πλασέ Γκάτση 5-0

ΑΟ ΚΥΜΗΣ Β. Ντόβολης
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Ντουρέκας Λούπασης
Μάλλιος Ζωγράφος( 46' Λακκάς)
Καραμπίνης Φραγκόπουλος
Κύρου Μαυρίδης
Καλογερόπουλος Συμεωφορίδης
Αναστασίου Μ. (60' Κοτρόζος) Μουζάκας
Σαβίδης Αντωνιάδης
Μπλατσιώτης Βραντζάς
Τσαλιαγκός (46'Γεωργουδάκης) Σιδηρόπουλος
Γκάτσης Βασιλειάδης
Τσάγκος ( 71' Δαφνής) Αναστασιάδης (71' Πείδης)
Περισσότερα...

Ένωση Ερμιονίδας-ΑΟ Κύμης 2-2 ...Όρθια στο καμίνι

Σε μια ατμόσφαιρα που μύριζε μπαρούτι, καθώς ο αγώνας αυτός ήταν αγώνας επιβίωσης και για τις δύο ομάδες, η Κύμη στάθηκε όρθια κόντρα στην έδρα και στη διαιτησία.
Αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 25΄με τον Κούσση.Στο δεύτερο ημίχρονο η Κύμη μπήκε πιο δυνατά και αποφασιστικά ανέβασε ρυθμό, βοηθούμενη και από την αριθμητική υπεροχή, αφού ο Τζώρτζης των γηπεδούχων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα.Η υπεροχή αυτή καρποφόρησε στο 67΄με τον Γκάτση, ενώ η ολική ανατροπή ήρθε στο 75΄με εκτέλεση πέναλτυ από τον Κύρου.Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ανέτρεψε τον Γκάτση που έφυγε μόνος του κάτω απ΄τη σέντρα και έπρεπε να αντικρύσει τουλάχιστον την κίτρινη κάρτα και την αποβολή, καθώς ήταν η δεύτερή του στον αγώνα.Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα σε τέτοια ατμόσφαιρα και με τέτοια κρισιμότητα του αγώνα.Η συνέχεια ήταν πολύ δύσκολη για την ομάδα μας, καθώς ο ρέφερι μετέφερε το παιχνίδι στη περιοχή μας με συνεχόμενα ανύπαρκτα φάουλ υπέρ των γηπεδούχων.Σε ένα από αυτά και σε αμυντική αδράνεια, έγινε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.Να σημειώσουμε τέλος και τα δύο δοκάρια που είχε η ομάδα μας, ένα σε κάθε ημίχρονο.
Αυτός ο βαθμός δεν επέτρεψε στην Ερμιονίδα να ξεφύγει στη βαθμολογία και αν τα εναπομείναντα παιχνίδια παιχτούν όπως πρέπει και χωρίς σκοπιμότητες απ΄όλες τις ομάδες τότε ο στόχος της παραμονής είναι πλέον εφικτός για την ομάδα μας.
ΑΟ Κύμης : (Ντόβολης Β.), Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Γεραντώνης (53΄Τσάγκος), Κύρου, Μάλλιος, Αναστασίου Ι., Κραβαρίτης (50΄Σαββίδης), Ηλίας (85΄Καραμπίνης), Καλογερόπουλος, Φωτιάς, Γκάτσης

Περισσότερα...

ΑΟ Χαλκίς-Κύμη 0-0 ... Σε κανέναν δεν άρεσε το "Χ"

Ένα κλασσικό Ευβοϊκό ντέρμπι του περιφερειακού πρωταθλήματος παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.
Ο ΑΟ Χαλκίς από την μία, ήθελε τη νίκη για την περιβόητη δεύτερη θέση και από την άλλη η ομάδα μας που έπαιζε για την σωτηρία της για την ποδοσφαιρική της επιβίωση στο φετινό πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.
Το τελικό 0-0 δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο διότι ο ΑΟ Χαλκίς υποχώρησε στην 3η θέση και ο ΑΟ Κύμης βρέθηκε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Η Κύμη ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 1' κιόλας λεπτό με τον Γεωργουδάκη να πασάρει στον Ηλία αλλά αυτός να αστοχεί σε ανεπανάληπτο τετ α τετ .
Στο 2' σουτ του Λέκκα άουτ.
Στο 10' ο Γκάτσης καθυστερεί σε τετ α τετ με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί,
να αλλοιώσουν το πλασέ του το οποίο κατέληξε μόλις άουτ.
Στο 35' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία στο άξονα, έδιωξε με υπερένταση ο Τοπαλίδης
Στο 40' σόλο του Λέκκα από τα αριστερά περνά και τον τερματοφύλακα, αλλά από πολύ πλάγια σε κενή εστία εστία αστοχεί
Στο 78' σέντρα του Λέκκα ο Καλογερόπουλος πασάρει με το κεφάλι στον Καφαντάρη αυτός με ανάποδο ψαλίδι επιχειρεί να νικήσει τον Παπαδόπουλο που με καταπληκτική απόκρουση στην αριστερή του γωνία σώζει την ομάδα μας.
Στο 90' μετά από μπαλιά του Ηλία από το κέντρο ο Μπλατσιώτης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά αριστερά προς την εστία σούταρε η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τοπαλίδη
Γενικά το αποτέλεσμα κρίνετε δίκαιο, αφού οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο
AO Xαλκίς(Θ.ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ) Τοπαλίδης, Καλλιμάνης (82 Γιογιός), Τούρλας (60' Γκιόκας), Παστός, Νικολόπουλος, Ταυταρίδης, Μανιάτης, Καφαντάρης, Θωμάς, Καρακατσάνης (46 λ.τρ. Καλογερόπουλος), Λέκκας
ΑΟ ΚΥΜΗΣ(Β.ΝΤΟΒΟΛΗΣ) Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Γεραντώνης (84' Κόκκος), Κύρου, Κραβαρίτης, Καλογερόπουλος, Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης (74' Μπλατσιώτης), Αναστασίου Ι.,
Περισσότερα...