ΜΠΑΣΚΕΤ Α΄ΕΣΚΑΣΕ PLAY OFF. Α.Ο.ΚΥΜΗΣ- ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ‏


  
ΣΑΒΒΑΤΟ  31 - ΜΑΡ. - 2012  ΩΡΑ  6.ΟΟ ΜΜ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΜΗΣ ΄Ν.ΜΑΡΙΝΟΣ΄
            Α.Ο.ΚΥΜΗΣ -  ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ.  ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 'PLAY OFF' ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ!
           ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΄ΔΥΝΑΤΑ΄!!. (είσοδος ελεύθερη).
Περισσότερα...

Πανναυπλιακός - Κύμη 2-2 : Μπορούσε το τρίποντο - ανάσα

Την ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη νίκη έχασε, το απόγευμα της Κυριακής, η ομάδα μας που θα της έδινε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Κρατούσε το υπέρ της σκορ μέχρι το 87' και ενώ προηγουμένως είχε "γυρίσει" το ματς.

Το σκορ άνοιξε ο Αγγελόπουλος στο 26΄ αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πριν την λήξη του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 40' ο Κύρου εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κραβαρίτης δεν δυσκολεύτηκε να παραβιάσει την εστία του Κυριακόπουλου.

Στο 56' ήρθε η ολική ανατροπή με δράστη τον Γκάτση, που με προβολή έβαλε την ομάδα μας οδηγό στο σκορ. Και ενώ το παιχνίδι κυλούσε στα μέτρα της Κύμης, ήρθε ο Ηλίας Γκολέμης στο 87' να παγώσει το χαμόγελα στο πρόσωπο των φιλοξενούμενων και με την ισοφάριση να τους αφήσει με μια γλυκόπικρη γεύση.

<strong>ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ </strong>: Κυριακόπουλος, Νικολέτος (58' Μαρίνης), Παπουτσής (86' Χατζησοφρωνίου), Ευθυμίου, Λαμπρούσης, Ζίου, Μιχαλόπουλος (85' Γκολέμης Η.), Μπουτσικάκης, Λούπας, Αγγελόπουλος, Καραγκούνης.
<strong>ΑΟ ΚΥΜΗΣ</strong> : Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Κόκκος, Κύρου, Κραβαρίτης (80' Καραμπίνης), Αναστασίου Ι. (86' Μπλατσιώτης), Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Τσάγκος (56' Καλογερόπουλος).
Περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ Α΄ΕΣΚΑΣΕ. Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ- Α.Ο.ΚΥΜΗΣ 55 - 70‏


 Με νίκη μέσα στην ΙΤΕΑ Φωκίδας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, της Α΄ΕΣΚΑΣΕ, η ΚΥΜΗ που την κατατάσσουν δεύτερη στη βαθολογία.
   Ιστορική για τον Α.Ο.ΚΥΜΗΣ μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία του, αφού μόλις τη δεύτερη χρονιά παρουσίας του στην Α΄ΕΣΚΑΣΕ, βγήκε  δεύτερος και μπήκε με πλεονέκτημα έδρας στα PLAY OFF (πέντε νομών) που οδηγούν στη Γ' Εθνική. Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ από επαρχιακή ομάδα της ΕΥΒΟΙΑΣ (δηλ. εκτός Χαλκίδας). 
  Στο παιχνίδι με την Ιτέα, παρουσία δεκάδων φιλάθλων, η Κύμη μπήκε από την αρχή του αγώνα δυνατά.Mε πιεστική άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 14-21.
  Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ιτέα ισορρόπησε τον αγώνα, έπαιζε την σωτηρία της στην κατηγορία και με τη παρότρυνση των φιλάθλων της κράτησε τη διαφορά στα ίδια επίπεδα, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 27-33.
  Το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου "κύλισε" στους ίδιους ρυθμούς και το σκορ έγινε 45-50.
  Το τελευταίο δεκάλεπτο ο ΑΟ ΚΥΜΗΣ μπήκε δυνατά, αποφασισμένος να πάρει τη νίκη, πίεσε, "έκλεψε" μπάλες και ανέβασε το δείκτη του σκορ. Τελικό  55 - 70.
  Διαιτητές. Σπυρόπουλος-Χουγιάζος.
  Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ : (Χ.Μωραίτης) Λεοντίου, Χ.Μωραίτης 19(2), Κ.Μπατελάς 8, Α.Ντινόπουλος 7, Θ.Παπαδημητρίου 2, Χ"κωνσταντινου 8(1) ,Χ.Ζαργάνης 3(1),Ι.Αδαόπουλος,Ν.Βαρελάκης,Η.Οικονομου,Ι.Γεωργαντάς 8,Θ.Ζερέλης.
   Α.Ο.ΚΥΜΗΣ : (Γιαν.Πανούσης) Γ.Θωμάς, Ι.Μητρόπουλος 10(1), Σ.Σπανός 6, Ι.Καψούλης 6, Ι.Χαρατσής 15(1), Σ.Τσιριμώκος 3, Ι.Τσίτσης 12(1), Γ.Βασιλείου 9(1), Ε.Νασάκης 9.
Περισσότερα...

Μπάσκετ...Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ - Α.Ο. ΚΥΜΗΣ


   
 ΣΑΒΒΑΤΟ  17 - ΜΑΡΤΙΟΥ -    2012  ΩΡΑ 18.00 ΜΜ ΣΤΟ 
                  
                       ΚΛΕΙΣΤΟ  ΙΤΕΑΣ
                
                  Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ  -  Α.Ο. ΚΥΜΗΣ
  ΜΕ ΝΙΚΗ Ο Α.Ο.ΚΥΜΗΣ  ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΣΤΑ PLAY OFF.                     
                           ΠΑΜΕ ITEA
Περισσότερα...

ΑΟ Κύμης-Κόρινθος...μισή ευκαιρία και 0-1

Με μία και μοναδική φάση που προήρθε από τυφλή απόκρουση της άμυνας προς την επίθεση, απέδρασε η πρωτοπόρος Κόρινθος από την ανώτερη σήμερα Κύμη. Η μπάλα λόγω του αέρα έφτασε πολύ γρήγορα στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και εκεί ξεμαρκάριστος ο Δημητριάδης στο 82΄ έκανε το 0-1.Δύσκολες οι καιρικές συνθήκες το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Κύμης, με πολύ αέρα, βροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το θερμόμετρο να σημαδεύει τους 5°C.Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων καθώς και την κατοχή, έκλεισαν την Κόρινθο στα καρέ της βοηθούμενοι και από τον ευνοϊκό άνεμο και είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.Στο δεύτερο μέρος παρόλο τον αντίθετο άνεμο, η Κύμη ήταν αυτή που φαινόταν περισσότερο στο γήπεδο, είχε πάλι τις ευκαιρίες της και τρία λεπτά μετά το 0-1 δεν της δόθηκε ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ πέναλτι σε απόκρουση αμυντικού με το χέρι, στην περιοχή της Κορίνθου και ενώ ο διαιτητής ήταν στα τρία μέτρα από τη φάση.

Γνώμη μας είναι ότι με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα μας δε θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Πολύ καλές φάσεις για γκολ στο πρώτο ημίχρονο είχαν οι Ηλίας με φάουλ και πολύ δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ από τον Δημαράκη, ο ίδιος παίκτης κάθετο δοκάρι και άουτ μετά από σύγχυση στην περιοχή της Κορίνθου και ο Γκάτσης με πλασέ και σωτήρια απόκρουση εξ επαφής του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Η απάντηση της Κορίνθου στο πρώτο μέρος ήταν ένα μακρυνό διαγώνιο σουτ του Μπαλτζή που έφυγε αρκετά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο σουτ του Γκάτση στην κλειστή γωνία και δύσκολη απόκρουση του τερματοφύλακα, πλασέ του Γεωργουδάκη από καλή θέση απόκρουσε ο Δημαράκης, συνεχόμενα σουτ των παικτών της Κύμης έδιωχναν όπως όπως οι αμυντικοί της Κορίνθου.

Επόμενος αντίπαλος ο Πανναυπλιακός εκτός έδρας.

ΑΟ Κύμης : (Β.Ντόβολης), Παπαδόπουλος, Γεραντώνης, Αναστασίου Β., Φωτιάς, Κύρου, Αναστασίου Ι.( 86΄Μπλατσιώτης), Ηλίας, Κραβαρίτης, Τσάγκος (74΄Κόκκος), Γεωργουδάκης, Γκάτσης.
















Περισσότερα...

Μπάσκετ...Α.Ο.ΚΥΜΗΣ - ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ 67-76


        
Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας απέναντι στην πρωτοπόρο Έξω Παναγίτσα και ηττήθηκε με 76-67.Ο ΑΟ Κύμης από τα πρώτα κιόλας λεπτά, βρέθηκε πίσω στο σκορ και ως το τέλος του παιχνιδιού κυνηγούσε τους φιλοξενούμενους.Το μόνο που κατάφερε ήταν να πλησιάσει στο ημίχρονο στους έξι πόντους, μέχρι εκεί όμως.
Δεκάλεπτα : 15-23, 27-36, 50-56, 67-76
ΑΟ Κύμης : Μητρόπουλος 16(4), Σπανός 17(3), Καψούλης 4, Χαρατσής 2, Τσιριμώκος 4, Τσίτσης 6, Βασιλείου 6, Νασάκης 12
Περισσότερα...

ΑΟ Κύμης-Δάφνη Ερυθρών 4-2...αντί 6-1


Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα η ομάδα μας επιβλήθηκε της Δάφνης Ερυθρών με 4-2.Το αποτέλεσμα αυτό σε καμμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού, αφού η ομάδα μας έχασε αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρι, ενώ δέχτηκε τα γκολ σε ισάριθμες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων.Ο ΑΟ Κύμης προηγείθηκε 2-0 στο ημίχρονο με τέρματα των Κόκκου στο 23΄και Μπλατσιώτη στο 34΄.Η Δάφνη προσπάθησε να αντιδράσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 54΄, όμως ο Κύρου απάντησε άμεσα με εκτέλεση φάουλ και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα μας.Ο Γκάτσης τέλος στο 79΄ έκανε το 4-1, για να μειώσουν στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι και ενώ προηγουμένως στο 86΄και 88΄ο Γκάτσης έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με δοκάρι η μία και μόλις άουτ η δεύτερη.
Επόμενος αντίπαλος η πρωτοπόρος Κόρινθος στο γήπεδο Κύμης.
ΑΟ Κύμης : (Β.Ντόβολης), Παπαδόπουλος, Κόκκος, Μπλατσιώτης, Κύρου, Φωτιάς, Κραβαρίτης (66΄Καλογερόπουλος), Ηλίας, Αναστασίου Ι., Γεωργουδάκης (63΄Μάλλιος), Γκάτσης, Τσάγκος (76΄Τσαλιαγκός).
Περισσότερα...

Μπάσκετ...Αναγ.Μαλεσίνας - ΑΟ Κύμης...70-79!!!



Μεγάλη και ιστορική νίκη της Κύμης μέσα στην απόρθητη και αφιλόξενη έδρα της Μαλεσίνας, με σκορ 70-79, εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδό της στα PLAY OFF της Α' ΕΣΚΑΣΕ (πέντε νομοί !) για πρώτη φορά στην ιστορία της.
     Από την αρχή του αγώνα ο Α.Ο.ΚΥΜΗΣ μπήκε δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ με στόχο μόνο τη νίκη.
     Στο πρώτο δεκάλεπτο έπαιξε φανταστικά, κυρίως στην επίθεση, "βομβαρδίζοντας"τη Μαλεσίνα μέσα και έξω από τα καλάθι και ανέβασε το σκoρ στο 23-27.
     Το δεύτερο δεκάλεπτο κύλησε στον ίδιο ρυθμό με την Κύμη να μη σταματά να τρέχει και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ.To ημίχρονο έκλεισε  με 39-52.
     Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Γιάννη Πανούση, θέλοντας να "κλειδώσει" το ματς, έπαιξε έξυπνα, έριξε τους ρυθμούς του αγώνα και έδωσε μεγαλύτερη βάση στην άμυνα, ώστε να κρατήσει τη διαφορά και να διασφαλίσει τη νίκη. Σκορ τρίτου δκαλέπτου 55-69. Τελικό σκορ 70-79!!!
   'Ολοι οι παίκτες της ομάδας του Α.Ο.ΚΥΜΗΣ ήταν πολύ καλοί. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
    Διαιτητές¨Ζαχαρόπουλος-Μασλαντζιδης.
    Πολλά παράπονα έχει η ομάδα της Κύμης από το Χαλκιδαίο διαιτητή Μασλατζίδη ο οποίος αποδείχθηκε για άλλη μίά φορά ανεπαρκής κα επικίνδυνος για το παιχνίδι δείχνοντας αδικαιολόγητη εμπάθεια σε μια "ακριτική" ομάδα που τιμά με την παρουσία της την ΕΥΒΟΙΑ!!
   Δεκάλεπτα: 23-27,16-25,16-17,15-10. Τελικο σκορ 70-79.
   Α.Ο.ΚΥΜΗΣ: (Γιάννης Πανούσης) Γ.Θωμάς, Γ.Παρασκευάς, Ι.Μητρόπουλος 21(4), Σ.Σπανός 7(1), Ι.Χαρατσής 13(1), Σ.Τσιριμώκος 10(2), Ι.Τσιτσης 9, Γ.Βασιλείου 4, Θ.Νασάκης 10.
   ΑΝΑΓ.ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ: (Α.Δαδίτσος). Ι.Βίγγος 16, Χ.Κανακάρης 5, Σ.Νίκας, Δ.Σκούρας 6, Κ.Ιωακείμ 14, Γ.Κατσαγιάννης 7, Γ.Ζουμπόπουλος, Ι.Κονδύλης 16, Π.Κλούρας 6, Δ.Δαλαμάρας.
Περισσότερα...