Ευχές από το τμήμα μπάσκετ του ΑΟ Κύμης


Περισσότερα...

Κύμη-Πόρος 3-2... Στο 91' η νίκη με SUPER-Γκάτση (photos&vid)

Με πολύ άγχος στο παιχνίδι του ο ΑΟ Κύμης κατάφερε να πάρει στο 91' την νίκη με χατ-τρικ του Γκάτση. Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Κύμης ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις προηγήθηκε νωρίς στοκ σκορ 12' έχασε στο 14' πέναλτι, είχε την υπεροχή αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 17', πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 28' ενώ στο 35' έχασε τον συντονιστή του κέντρου (Ηλία) λόγω τραυματισμού.
Στην επανάληψη η Κύμη δέχθηκε την ισοφάριση και πάλι από στημένη φάση 56'. Από το 60' πήρε την πρωτοβουλία πίεσε έχασε ευκαιρίες και κατάφερε στο 91' να πετύχει το γκολ της νίκης που τις έδωσαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για την συνέχει του πρωταθλήματος.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

12' Μπαλιά τρύπα στον Γκάτση που με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0
14. Ανατροπή Γκάτση καταλογισμός πέναλτι που εκτέλεσε ο Σαββίδης στέλνοντας την μπάλα άουτ.
17' Εκτέλεση φάουλ Ζώρα ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να διώξει σε κόρνερ η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι τον ώμο του τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα 1-1
28' Μπαλιά πάσα Σαββίδη στον Γκάτση που πλάσαρε τον Γιουργούση 2-1
56' Εκτέλεση φάουλ Μήτρου ισοφάρισε τον αγώνα σε 2-2
67' Εκτέλεση κόρνερ Γουδέλη κεφαλιά ψαράκι του Φωτιά ελάχιστα άουτ.
81' Δυνατό σουτ Τσάγκου αποκρούστηκε από σώματα των αμυντικών του Πόρου.
86' Παράληλη σέντρα του Μήτρου κεφαλιά του Χατζόπουλου ελάχιστα άουτ.
91' Αλλεπάλληλες σέντρες στα καρέ του Πόρου και ο Γκάτσης με κεφαλι΄λα σημείωσε το 3ο προσωπικό του τέρμα κι έδωσε την νίκη στην ομάδα της Κύμης.

ΑΟ ΚΥΜΗΣ

ΑΟ ΠΟΡΟΥ
Παπαδόπουλος Γιουργούσης
Αναστασίου Ευαγγελόπουλος
Μάλλιος Κουρκούλας
Γεραντώνης Μέλλος
Καλογερόπουλος Παπαπέσιος
Σαβίδης (87' Κόκκος) Κιοσές
Φωτιάς Δρούγκας (13' Μπιζιώτας)
Ηλίας (35' Τσάγκος) Ζώρας
Τσαλιαγκός (62' Γουδέλης) Χατζόπουλος
Γκάτσης Μήτρου (90' Γιάνης)
Γεωργουδάκης Μεκάνι

Photos & Videos

http://www.youtube.com/watch?v=25_sTlKj7W4

http://www.youtube.com/watch?v=zCIKgGhHLJ0

Περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ΕΣΚΑΣΕ. Α.Ο.ΚΥΜΗΣ - ΓΣ ΙΤΕΑΣ 72 - 39‏




  Με νίκη έκλεισε η ομάδα της Κύμης τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, της Α΄ΕΣΚΑΣΕ, επί της Ιτέας με το ευρύ σκορ 72 - 39 τερματίζοντας μόνη δεύτερη στη βαθμολογία, πίσω από την αήττητη ομάδα της Εξω Παναγίτσας.
    Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη.
    Στο ξεκίνημα του αγώνα η Κύμη έπαιξε χωρίς ιδιαίτερη αυτοσυγκέτρωση και με χαλαρή άμυνα. Έτσι έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 17-14.
    Το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν μονόλογος για την ομάδα του Γιαν. Πανούση. Παίζοντας καλή άμυνα και με καλές επιλογές στην επίθεση εκτόξευσε τη διαφορά του σκορ, πετυχαίνοντας μια εύκολη νίκη, με σκορ 72-39.
    Δεκάλεπτα. 17-14, 31-22, 46-31 τελικό 72-39.
    Α.Ο.ΚΥΜΗΣ. προπονητής. Γιαν.Πανούσης.παίκτες. Γ.Θωμάς 6(2),Δ.Σοφρονίου,Γ.Μητρόπουλος 19(3),Σ.Σπανός 2,Ι.Καψούλης 9(1),Ι.Χαρατσής 11,Σ.Τσιριμώκος 4,Σ.Μανωλιάς,Ι.Τσιτσης 7,Γ.Βασιλείου 5,Ε.Νασάκης 9.
    ΓΣ.ΙΤΕΑΣ.προπονητής.Γ.Παρασκευάς.παίκτες.Λ.Μοσκαχλαιδης,Χ.Μωραίτης 15(1),Παπαδημητρίου 6(1),Α.Ντινόπουλος 10,Ζαργάνης 6,Ν.Βαρελάκης,Μ,Οικονόμου 2.
  Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες, του τμήματος Μπασκετ, του Α.Ο.ΚΥΜΗΣ, εύχονται ολόψυχα καλές γιορτές, με υγεία και καλή δύναμη στους δύσκολους καιρούς που περνά η Χώρα μας.
Περισσότερα...

Μπάσκετ...Α.Ο. ΚΥΜΗΣ - ΓΣ ΙΤΕΑΣ



 ΣΑΒΒΑΤΟ 17 - ΔΕΚ - 2011 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΜΗΣ 'Ν.ΜΑΡΙΝΟΣ' ΩΡΑ 5 ΜΜ
 Α.Ο. ΚΥΜΗΣ  --  ΓΣ ΙΤΕΑΣ
 
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ
ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α΄ ΕΣΚΑΣΕ.
ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ            Ε Ι Κ Ο Σ Α Χ Ρ Ο Ν Η  ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΚΑΣΕ.
Περισσότερα...

Ένωση ΑΣΑ-ΑΟ Κύμης 4-0



Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ήθελαν την νίκη το έδειξαν από την αρχή του αγώνα και τα κατάφεραν με ένα σκορ 4-0 εναντίον στην ομάδα της Κύμης . Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ήταν στο 13' μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαχαραλάμπους απέκρουσε στη γραμμή με το κεφάλι ο Φωτιάς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό πάλι ο Παπαχαραλάμπους από δεξιά βρήκε πολύ ωραία τον Χρήστο Πλακίδα ο οποίος με προσποίηση πλάσαρε και άνοιξε το σκορ 1 - 0.Ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Δημήτρη Πούλου αναζητούσε ένα δεύτερο γκολ.
Το ίδιο σκηνικό επικρατούσε και στην επανάληψη ως την στιγμή της αποβολής του Κύρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι μένοντας με 10 παίχτες έπαιξαν πιο ψηλά , βγήκαν στην επίθεση και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα της Ένωσης δεν ήταν όμως ικανά να απειλήσουν την εστία του Χρόνη. Στο 78’ φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαχαραλάμους κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου μετά από προβολή του Χρήστου Πλακίδα 2 - 0. Στο 80’ ο Πολυτάρχου πίεσε τον Παπαδόπουλο και στη κόντρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 3 - 0. Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Δημητρόπουλου ο Λαζάρου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά βρήκε τον Νικολάου στο ύψος της περιοχής όπου με καταπληκτική κεφαλιά έγραψε το τελικό 4 - 0 . Ο Δημητρόπουλος, Φαρμάκης , Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής) τα πήγαν καλά.


ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ::Χρόνης , Λαζάρου , Παπαχαραλάμπους , Καραμπέτσος , Αβράμπος, Παπαδήμος, Κουτσούμπας ( 85 Δημόπουλος) , Γ. Γιαχρίτσης ,Μ. Πλακίδας , Καφετζόπουλος(71 Πολυτάρχου) , Χ Πλακίδας ,(79’ Νικολάου.)
Α.Ο. Κύμης: Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Μπλατσιώτης , Κύρου, Καλογερόπουλος, Σαββίδης, ( 79’ Γουδέλης), Φωτιάς , Ηλίας , Τσαλιάγκας ,( 65 Παριανός) , Γκάτσης , Γεωργουδάκης.


Πηγή :http://enosiasa.blogspot.com/
Περισσότερα...

Μπάσκετ...ΑΕΕ Παναγίτσας-ΑΟ Κύμης 71-67


Σπουδαίο μπάσκετ παίχτηκε στο κλειστό "Θ.Χαλκιάς" το Σάββατο ανάμεσα σε δύο ομάδες που με την απόδοσή τους, δικαιολόγησαν απόλυτα τη βαθμολογική τους θέση.Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν μπορούσαν όμως να ξεφύγουν με την ομάδα μας να απειλεί με ανατροπή.
Δεκάλεπτα : 27-21, 45-42, 56-53, 71-67
ΑΟ Κύμης : (Πανούσης)- Μητρόπουλος 20 (2), Καψούλης 4, Τσιριμώκος 8 (1), Σπανός 6 (2), Χαρατσής 5 (1), Τσίτσης 16 (2), Βασιλείου 2, Νασάκης 6.
Περισσότερα...

Βόλλεϋ...ΑΟ Κύμης-ΑΕ Καρύστου 0-3



Δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκες η ομάδα βόλλεϋ του ΑΟ Κύμης, καθώς γνώρισε την ήττα με 0-3 σετ από την ΑΕ Καρύστου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ. Το πρώτο σετ ξεκίνησε μουδιασμένα για τον ΑΟΚ αλλά με καλό σερβίς και προσεκτικές άμυνες κατάφερε να μειώσει το σκορ από 15-24 σε 23-24, εκεί επικράτησε η κόπωση και το σετ χάθηκε με 23-25. Στα υπόλοιπα σετ νικητής ήταν η έμπειρη Κάρυστος με 17-25 και 15-25. Έτσι δεν κατάφερε ο ΑΟΚ να διπλασιάσει τις νίκες του στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (σημ. για την προηγούμενη αγωνιστική Κύμη-Τυφώνας 3-2). Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας στο ΔΑΚ Χαλκίδας με την τοπική ΑΓΕΧ την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 21:00.

ΑΟ Κύμης- ΑΕ Καρύστου 0-3 (23-25,17-25,15-25)
ΑΟ Κύμης: Δημακουλέας Δ. (Α), Γκίκας Δ., Λάμπρου Γ., Λάμπρου Ζ., Δημάς Κ., Καλόγηρος Ν., Χριστόπουλος Σ., Μπρουμεριώτης Ι., Παπανικολάου Α.


Περισσότερα...

AO Κύμης-Πανναυπλιακός 2-0 …Δυναμική εμφάνιση και καθαρό σκορ



Αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο ο ΑΟ Κύμης πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς γνωστοποιόντας ότι θα εκμεταλευτεί φέτος στο έπαρκο την έδρα του.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους σημείωσαν δύο γκολ κι έχασαν δύο μοναδικές ευκαιρίες (33′, 37′) να πάνε στα αποδυτήρια με ευρύ σκορ. Η ομάδα του Πανναυπλιακού περιορίστηκε στο πρώτο μέρος σε αμυντική τακτική , ενώ στο 45′ ο γκολκήπερ της Κύμης είπε με εντυπωσιακή επέμβαση όχι σε κεφαλιά του Λούπα(45′)
Στην επανάληψη ο Πανναυπλιακός μπήκε δυνατά και ισορρόπησε τον αγώνα αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων ενώ και στο Β’ μέρος η ομάδα της Κύμης είχε άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες να αυξήσει τον δείκτη του σκορ ( 52′, 59′, 72′)
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΑΟ Κύμης να πανηγυρίζει την δεύτερη φετινή του νίκη
ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
4′ Σέντρα στα καρέ Καραγκούνη και κεφαλιά Μπάρδη άουτ.
8′ Οργανωμένη επίθεση της Κύμης σέντρα του Ηλία παράλληλη και υποδειγματικό πλασέ Γάτση 1-0
14′ Ο Ηλίας έγινε κάτοχος της μπάλας απέφυγε δυο αντιπάλους έπιασε δυνατό σουτ που μπλόκαρε ο Κατσαούνης.
20′ Αναταραχή στην μεγάλη περιοχή και κεραυνός του Μπάρδη έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
25′ Απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.
33′ Παράλληλη σέντρα του Μπλατσιώτη έβγαλε τετ-ατετ τον Τσαλιαγκό που πλάσαρε για να σώσει ο Κατσαούνης με τα πόδια.
37′ Μπαλιά πάσα Ηλία στον Γκάτση που πλάσαρε για να διώξει σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Κατσαούνης.
38′ Σέντρα Σαββίδη πλασέ Τσαλιαγκού διπλασιάζει το σκορ 2-0
40′ Από απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Παπαδόπουλο να διώξει σε κόρνερ.
45′ Η μοναδική ευκαιρία του Παναυπλιακού σε σέντρα Καραγκούνη κεφαλιά Μπάρδη έδιωξε εντυπωσιακά ο Παπαδόπουλος.
52′Σέντρα και κεφαλιά Γκάτση έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσαούνης.
59′ Ο Τσαλιγκός ξέφυγε από δύο αντιπάλους αλλά αστόχησε από καλή θέση.
72′ Νέα ευκαιρία όταν από πολύ κοντά ο Γκάτσης πλάσαρε άουτ.
Καλή η διαιτησία των Τζοβάρα, Γκουσάρη, Καραγιάννη.
ΑΟ ΚΥΜΗΣ Β. ΝτόβοληςΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ. Ν. Σωτηρόπουλος
ΠαπαδόπουλοςΚατσαούνης
Αναστασίου ΒΤαμπάκης
ΜπλατσιώτηςΖίου
ΚύρουΕυθυμίου( 55′ Παπουτσής)
ΚαλογερόπουλοςΓκολέμης
Σαββίδης (82′ Τσάγκος)Καραμάνος
ΦωτιάςΤσουρδίνης (42′ Μιχαλόπουλος)
Ηλίας.Ζαχαράκης
Τσαλιαγκός(70′ Παριανός)Λούπας
ΓκάτσηςΜπάρδης
Γεωργουδάκης(85′ Αναστασίου Μ)



Καραγκούνης



Πηγή:Δυνατά & Αθλητικά
Περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κύμη-Μαλεσίνα 77-72! Νέα νίκη!


  Η Κύμη επιβεβαιώνει την καλύτερη πορεία  στην εικοσάχρονη ιστορία της στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ, πετυχαίνοντας ακόμα μιά σπουδαία νίκη στο γήπεδό της επί της Αναγέννησης Μαλεσίνας.
    Παρουσία πολυάριθμων φιλάθλων έγινε ένα πολυ καλό παιχνίδι (ντέρμπυ) μεταξύ δύο ομάδων που ήθελαν τη νίκη.
    Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα της Μαλεσίνας παίζοντας ωραίο μπάσκετ, κατάφερε να προηγηθεί της Κύμης που προσπαθούσε να βρεί το ρυθμό της, με 16-19.
    Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Κύμη ανέβασε ρυθμούς, πίεσε, ισορρόπησε το παιχνίδι και έκλεισε το ημίχρονο με ισόπαλο σκορ 38-38.
    Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν διαφορετικό. Η Κύμη παίζοντας πολύ καλή άμυνα, βρήκε τα πατήματά της και φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στους δώδεκα πόντους, πέρασε μπροστά με σκορ 56-49.
    Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν συναρπαστικό. Η Μαλεσίνα αντέδρασε, πλησίασε το σκορ στο καλάθι, αλλά η ποιότητα και ικανότητα των παικτών του Γιάν. Πανούση δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο και έτσι ο αγώνας βρήκε την ομάδα της ΚΥΜΗΣ νικήτρια με τελικό σκορ  77 - 72.
    Από την νικήτρια, όλοι οι παίκτες πήγαν καλά. Ξεχώρισαν οι Γ.Μητρόπουλος,Γ.Καψούλης και Σ.Τσιριμώκος.
    Από την Μλεσίνα, που έκανε πολύ καλή εμφάνιση, οι Γ.Κονδύλης,Δ.Σκούρας και ο Ιωακείμ.
    Δεκάλεπτα. 16-19,38-38, 56-49 τελικό 77 - 72.
    Α.Ο.ΚΥΜΗΣ. προπονητής.Γιαν. Πανουσης. παίκτες. Γ.Θωμάς,Γ.Παρασκευάς,Σ.Μανωλιάς,Ι.Μητρόπουλος 26(4),Σ.Σπανός 9(1),Ι.Καψούλης 5,Ι.Χαρατσής 6,Σ.Τσιριμώκος 14(1), Γ.Τουλουμτζης,Ι.Τσιτσης 2,Θ.Νασάκης 15.
    ΑΝ.ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ.προπονητης.Δαδίτσις.παίκτες.Γ.Βίγκος2,Χ.Κανακάρης 11,Σ.Νίκας,Δ.Σκούρας20,Α.Κουβαράς 3,Ιωακείμ 12(2),Γ.Κατσαγιάννης 7,Β.Μαρμαρινός,Ι.Κονδύλης 17(1),Δ.Δαραμάρας.
Περισσότερα...