Ο Γιώργος Βελισαράκος ανέλαβε τα τμήματα υποδομής ΜΠΑΣΚΕΤ του ΑΟ Κύμης!

Ο Γιώργος Βελισαράκος, προπονητής Μπάσκετ της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων, ανέλαβε τα τμήματα υποδομής Μπάσκετ του ΑΟ Κύμης. Οι εγγραφές και οι προπονήσεις ξεκίνησαν!
Περισσότερα...

Αγώνας Κυπέλλου... Αυλωνάρι-ΑΟ Κύμης 0-7

Νίκη-πρόκριση πέτυχε σήμερα η ομάδα μας επί του Αυλωναρίου με το εντυπωσιακό 7-0 στο γήπεδο Νίκος Κούκης, για το κύπελλο Ευβοίας.Παίζοντας με αρκετές ελλείψεις, καθώς με πολιτικά στην εξέδρα ήταν οι βασικοί Κύρου, Αναστασίου Μ., Γεραντώνης, Φωτιάς, Μπλατσιώτης, Σαββίδης, Γκάτσης, Ντουρέκας, έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο παίρνοντας τα ηνία του αγώνα από το πρώτο κιόλας λεπτό.Καθώς περνούσε η ώρα η πίεση ολοένα και αυξανόταν, περιορίζοντας τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο.Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στο β' ημίχρονο και για το μόνο που υπήρχε ενδιαφέρον ήταν το που θα σταματήσει ο δείκτης του σκορ.Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν το πρώτο γκολ από τον Ηλία με απ'ευθείας εκτέλεση κόρνερ και το χατ τρικ του Βεζιρτζόγλου.Τα γκολ σημειώθηκαν στο 6ο λεπτό ο Ηλίας όπως είπαμε με ευθείας κόρνερ, στο 35ο ο Γεωργουδάκης με λόμπα ύστερα από μακρυνή μπαλιά του Κόκκου, στο 37ο ο ίδιος παίχτης ύστερα από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, στο 43ο ο Τσάγκος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, στο 60ο ο Γεωργουδάκης με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Βεζιρτζόγλου μόνο με τον τερματοφύλακα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το πέμπτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους, στο 81ο σουτ του Τσαλιαγκού βρήκε το αριστερό δοκάρι και στην επιστροφή ο Βεζιρτζόγλου έκανε το 6-0 ενώ σκορ έκλεισε ο ίδιος παίκτης στο 87ο με πλασέ.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας τα Κόσκινα εκτός έδρας.

Οι σύνθεση της ομάδας μας : Παπαδόπουλος, Κόκκος, Καραμπίνης, Αναστασίου Β., Φραγκής, Παριανός (46' Κοτρώζος), Τσάγκος (46' Κούρτης), Ηλίας, Γεωργουδάκης (75' Καλογερόπουλος), Βεζιρτζόγλου, Τσαλιαγκός
Περισσότερα...

Κύμη-Θήβα 1-0...φιλική νίκη

Η ομάδα μας κέρδισε τη Θήβα με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αυλωναρίου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Σαββίδη στο 17ο λεπτό. 

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, η Κύμη στο 2ο ενώ η Θήβα στο 35ο λεπτό.

Η τυπικά γηπεδούχος Κύμη, κυριάρχησε στο 1ο ημίχρονο κλείνοντας τη Θήβα στα καρέ της και βγάζοντας πολλούς "αυτοματισμούς", δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται στην προετοιμασία.

Οι πολλές αλλαγές του 2ου ημιχρόνου έριξαν την απόδοση της ομάδας μας. Παρόλα αυτά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ομάδα της Θήβας.
Περισσότερα...