Κύμη-Δόξα Προκοπίου 3-0

Με το επιβλητικό 3-0 η ομάδα μας νίκησε τη Δόξα Προκοπίου και σε συνδιασμό με την ήττα της δεύτερης Δροσιάς από την Αρτάκη, η ομάδα μας ξέφυγε με 6 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο, τόσο η Κύμη όσο και η Δόξα Προκοπίου μπήκαν δυνατά δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας ανήκει στον Βεζιρτζόγλου με σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε ελάχιστα άουτ (5'). Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μούτσου με σέντρα βρίσκει το κεφάλι του Καραμπίνη, ο οποίος με υποδειγματικό τρόπο στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ανοίγει το σκορ (1-0). Εν συνεχεία, ο Τζόνυ συνδυάζεται πολύ όμορφα με τον Βεζιρτζόγλου και ο πρώτος σε τετ-α-τετ με το τερματοφύλακα της Δόξας χάνει μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μούτσου επιχειρεί δυνατό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας της ομάδας του Προκοπίου λέει για ακόμη μια φορά "όχι".

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60' ο Μούτσου τροφοδοτεί τον Βεζιρτζόγλου ο οποίος αποφέυγει τα μαρκαρίσματα και με δυνατό διαγώνιο συρτό σουτ εκτός περιοχής "γράφει" το 2-0 για την ομάδα μας και το πρώτο προσωπικό του γκολ με τη φανέλα της Κύμης. Μέχρι και το 80', η ομάδα μας είχε κάποιες καλές ευκαιρίες να αυξήσει τον δείκτη του σκορ, αυτό όμως έγινε στο 81' λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία.

Την πρώτη εμφάνιση του με τη φανέλα της Κύμης έκανε και ο Σεϊντόπουλος αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Ενδεκάδα: Ντουρέκας, Φωτιάς, Καραμπίνης (75' Σεϊντόπουλος), Κόκος, Καραμάνης, Βαλκάνος, Όστιν, Ηλίας, Βεζιρτζόγλου (80' Κούρτης), Μούτσου(75' Μπόε), Τζόνυ
Περισσότερα...

ΑΟ Κύμης-Κύνος Λιβανάτων 85-71

Παίζοντας σοβαρό μπάσκετ η ομάδα μας επανήλθε στις νίκες! Στις 18:00 ξεκίνησε ο αγώνας ΑΟ Κύμης-Κύνος Λιβανάτων και μετά από περίπου 2 ώρες οι παίκτες μας αποχώρησαν από το κλειστό "Νίκος Μαρίνος"με χαμόγελα, έπειτα από την άνετη νίκη απέναντι στον Κύνο με 85-71.

Συγχαρητήρια στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ αλλά και στη διοίκηση για τη μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία.


Ακολουθούν καρτέλες με τα υπόλοιπα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της Α' ΕΣΚΑΣΕ

Περισσότερα...

 ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΑΝ. 2011
            
 ΩΡΑ 18:00

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΜΗΣ "ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ"

Α.Ο.ΚΥΜΗΣ-ΑΜΣ ΚΥΝΟΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Περισσότερα...

Δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα μας!!!

Τη δεύτερη μεταγραφή της μετά απ'αυτήν του Βεζυρτζόγλου, πραγματοποίησε η ομάδα μας, καθώς πριν λίγη ώρα υπέγραψε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Σεϊντόπουλος ο οποίος αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αμαρυνθιακού.Η διάρκεια του συμβολαίου του είναι για ενάμιση χρόνο και αναμένεται να βοηθήσει τον ΑΟ Κύμης με την εμπειρία του, καθώς έχει αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες.Με την κίνηση αυτή, η διοίκηση των πρωτοπόρων της Α1 Ευβοίας έδειξε ότι, όχι απλά ενδιαφέρεται για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και για την μελλοντική της ενίσχυση στη μεγαλύτερη κατηγορία σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί ο φετινός της στόχος.
Περισσότερα...

Μπάσκετ: Παρελθόν ο Πιτσιλιώνης

Έπειτα από τις δύο τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της ομάδας Μπάσκετ της Κύμης, ο προπονητής Φώτης Πιτσιλιώνης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο.
Περισσότερα...

Λοκρός Αταλάντης-Κύμη 62-55

Την ήττα για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, γνώρισε η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας στην Αταλάντη από τον Λοκρό με 62-55.Η Κύμη παρά την ήττα της, εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στο στόχο της που δεν είναι άλλος από την είσοδο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΣΕ.
Περισσότερα...

Απόλλων Ερέτριας-Κύμη 1-2 αντί...1-5


Με το αγχωτικό 2-1 η ομάδα μας νίκησε στην Ερέτρια τον τοπικό Απόλλωνα και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.Ο ΑΟ Κύμης  πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την αντίπαλό της αφού η Ερέτρια είχε νικήσει στον πρώτο γύρο στη μοναδική μέχρι στιγμής ήττα για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις για τους φιλοξενούμενους, ένα κακό Α’ ημίχρονο και ένα φανταστικό Β μέρος, με απίστευτες ευκαιρίες για μεγάλο σκορ.
Η Ερέτρια ξεκίνησε δυνατά και πρεσσάροντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου ανάγκαζε τους παίκτες της Κύμης σε απανωτά λάθη, κυρίως στο χώρο της άμυνας.Οσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα μας ανέβαζε ρυθμούς και επέβαλε σιγά σιγά το ρυθμό της, χωρίς όμως να αποφεύγει τα λάθη και τις κακές συνεννοήσεις μεταξύ των παικτών.
Παρόλα αυτά προηγήθηκε στο σκορ στο 24’, όταν  μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλκάνου από αριστερά, ο Τζώννυ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.Η Ερέτρια συνέχιζε να παίζει αρκετά καλά το
σύστημα των αντεπιθέσεων και σε δύο μοναδικά τετ-α-τετ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει ή και να προηγηθεί ακόμα.Τελικά στο 45’ και ενώ η Κύμη έχασε τη μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Τόρα φορ της Ερέτριας, αφού κέρδισε τη μονομαχία από τους Φωτιά και Καραμπίνη με πλασέ ισοφάρισε για την ομάδα του.

Μεταμορφωμένη μπήκε η ομάδα μας στο Β μέρος όπου περιόρισε, στην κυριολεξία στο μισό
γήπεδο την Ερέτρια χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες για μεγάλο σκορ.Δεν θα αναφέρουμε
αναλυτικά τις φάσεις, αφού κάθε επίθεση της Κύμης μύριζε γκολ.Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι είχε δύο δοκάρια με τους Ηλία και Καραμάνη, πολλά σουτ σύριζα άουτ και αρκετές εντυπωσιακές αποκρούσεις του τερματοφύλακα της Ερέτριας.Σε όλο το Β ημίχρονο ο Ντουρέκας ήταν απλός θεατής του παιχνιδιού.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας ήρθε στο 76’ με κεφαλιά του Καραμάνη ύστερα από εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Φωτιά.

Συνοψίζοντας να πούμε ότι η ομάδα μας για άλλο έναν αγώνα στα τελευταία παιχνίδια σπατάλησε ένα ημίχρονο, χωρίς να το πληρώσει και αυτή τη φορά.Θα πρέπει όμως να προσέξει στη συνέχεια γιατί ομάδες οι οποίες κινδυνεύουν και ψάχνουν βαθμούς θα παλεύουν όλα τα παιχνίδια, χωρίς να λογαριάζουν το όνομα του αντιπάλου τους.

Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν οι:Παριανός, Μούτσου, Καραμάνης και Ηλίας

Η ενδεκάδα μας:Ντουρέκας, Κόκκος(Μπόε), Μούτσου(Αποστολίδης), Παριανός, Καραμπίνης, Τζώνυ, Φωτιάς, Ηλίας, Βεζυρτζόγλου, Καραμάνης, Βαλκάνος(Οστιν).

Αριστη η διαιτησία του κ.Βρακά και των βοηθών του Πασχαλίδη και Λάμπρου.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας με τη Δόξα Προκοπίου στην έδρα μας.










Περισσότερα...

Κύμη-Δροσιά 1-1

Σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο και με καιρικές συνθήκες που μόνο για ποδόσφαιρο δεν έκαναν, οι δύο πρωτοπόροι αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Λίγες φάσεις μπροστά απ΄τις δύο εστίες με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, ήταν η γενική εικόνα του ματς.Οι φιλοξενούμενοι με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς σε τέτοιο γήπεδο, δεν είχαν και πολύ δύσκολο έργο από το να κρατούν μακρυά τους αντίπαλους επιθετικούς.


Απ΄την άλλη η Κύμη ήταν πιο επιθετική και ορεξάτη, αλλά για να πετύχεις τέρμα πρέπει να δημιουργείς.Πως να γίνει όμως σε τέτοιο γήπεδο, όταν για να κάνεις μια πάσα στα τρία μέτρα, έπρεπε να σηκώσεις τη μπάλα γιατί διαφορετικά κόλλαγε στις διάσπαρτες λιμνούλες του αγωνιστικού χώρου; Και τι πιο εύκολο από έναν αμυντικό να διώχνει ευκολότερα, όταν η μπάλα παίζεται ψηλά;
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι τα γκολ σημειώθηκαν από στημένες φάσεις.

Στο παιχνίδι μας τώρα οι λιγοστές φάσεις ήταν:
10' Σέντρα του Μούτσου από αριστερά, κεφαλιά πάσα του Βεζυρτζόγλου στον Παριανό,αυτός νέα κεφαλιά και απόκρουση αμυντικού της Δροσιάς πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
12' Κόρνερ του Μούτσου και πάσα εκτός περιοχής για τον Ηλία, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ.
31' Μόνος από δεξιά ο Βεζυρτζόγλου επιχείρησε σουτ που εξουδετέρωσε ο Παμφίλης στη δεξιά του γωνία.
56' Γκολ για τη Δροσιά με κεφαλιά του Μαυρίδη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.
79' Σουτ του Μούτσου μέσα από ένα σύνολο παικτών αποκρούστηκε σε κόρνερ.
81' Σουτ φάουλ του Καραμάνη λίγο άουτ.
85' Ανατροπή του Βεζυρτζόγλου από τον τερματοφύλακα και ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.Το πέναλτυ και η κόκκινη, μετατράπηκε σε πέναλτυ και κίτρινη από το διαιτητή.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μούτσου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Αν κρίνουμε απ'τις φάσεις και τη γενική εικόνα του ματς, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.Οπως προαναφέραμε όμως ο άθλιος αγωνιστικός χώρος, η βροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ο πολύ δυνατός αέρας, ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα.

Στα θετικά για την ομάδα μας, η επανεμφάνιση του Ηλία μετά από απουσία πέντε αγωνιστικών λόγω τιμωρίας.

Από την Κύμη ξεχώρισαν οι: Ηλίας, Παριανός και Βεζυρτζόγλου.


Άσχημη εντύπωση προξένησαν οι χειρονομίες τριών ποδοσφαιριστών της Δροσιάς μετά το τέλος του αγώνα προς το φίλαθλο κοινό της Κύμης. Τα παρατράγουδα αποφεύχθησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Άξιο απορίας είναι το πως προέβησαν σε αυτές τις ενέργειες αφού ουτέ καν προκλήθηκαν. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι οι φίλαθλοι της Κύμης ήταν κατά πολύ πιο κόσμιοι από τους αντίστοιχους άλλων ομάδων σε όσα γήπεδα έχουμε επισκεφθεί.


Η ενδεκάδα μας: Ντουρέκας, Αποστολίδης(46' Μπόε), Μούτσου, Κόκκος(75' Καραμάνης), Καραμπίνης, Οστιν, Παριανός, Ηλίας, Τζώνυ, Βεζυρτζόγλου, Φωτιάς.

Υ.Γ. Οι ευχές και παραινέσεις σας εισακούστηκαν κ.Κατσινή.Ποτέ δεν είδα τόσο πολλούς μαζεμένους ανθρώπους της διαιτησίας και της ΕΠΣΕ.....Τυχαίο; Δε νομίζω;

Περισσότερα...

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ-ΚΥΜΗ 63-57

Με 63-57 ηττήθηκε η ομάδα μας στη Θήβα από τον τοπικό Αρη.Η Κύμη δεν μπόρεσε να πιάσει την απόδοση των προηγούμενων αγωνιστικών και έτσι επήλθε η ήττα.Επόμενος αγώνας, πάλι εκτός έδρας με το Λοκρό στην Αταλάντη.
Περισσότερα...

Ολυμπιακός Χαλκίδας-Κύμη 0-2...Πολύτιμη νίκη

Πραγματοποιώντας έως το 60', ίσως τη χειρότερη εμφάνιση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα μας επικράτησε του Ολυμπιακού Χαλκίδας με σκορ 2-0.

Απ' την αρχή του παιχνιδιού ο ΑΟ Κύμης, είχε μια φλύαρη υπεροχή χωρίς ουσία, αλλά και αρκετά λάθη. Απ'την άλλη οι γηπεδούχοι με φαρμακερές αντεπιθέσεις προσπαθούσαν για το γκολ σε μια άμυνα που πελαγοδρομούσε.
Τα κακώς κείμενα προσπάθησε να διορθώσει ο κ.Ντόβολης, που πέρασε στο παιχνίδι στο 39' τον Καραμπίνη στη θέση του Βαλκάνου,φέρνοντας    τον Κόκκο στα δεξιά και μετακινώντας τον Αποστολίδη στην αριστερή πλευρά.Οι κινήσεις αυτές έφεραν αποτέλεσμα, αφού η ομάδα μας δεν απειλήθηκε ξανά ενώ έγινε και πιο επιθετική.Στο 43' ο Βεζυρτζόγλου, ο οποίος πραγματοποίησε και την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της Κύμης, έκανε άνω-κάτω την άμυνα των γηπεδούχων το πλασέ του όμως αποκρούστηκε προσωρινά απ΄το Δεληγιάννη και στην επαναφορά σε κενή εστία απ΄τα πλάγια ο Παριανός, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο Β ημίχρονο και όσο ο χρόνος κυλούσε, η ομάδα μας γινόταν όλο και πιο απειλητική.Στο 54΄μετά από σέντρα του Μούτσου, ο Βεζυρτζόγλου εξ επαφής δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ καλό σουτ του Φωτιά στο 63' μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Τέσσερα λεπτά αργότερα η πίεση της ομάδας μας απέφερε καρπούς, αφού ο Καραμπίνης με κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Οστιν άνοιξε το σκορ για την Κύμη.
Στο 72΄έγινε μια φάση τόσο καθαρή, που θα πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους της διαιτησίας, γιατί θα μπορούσε να διαμορφώσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα.Συγκεκριμένα ο Βεζυρτζόγλου, μετά από ωραία ενέργεια από αριστερά, ξέφυγε από τον αντίπαλο του και γύρισε την μπάλα απ΄τη γραμμή του άουτ προς το σημείο του πέναλτυ, όπου ο επερχόμενος Τζώνυ σημείωσε το 2-0, όμως ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ!!!!! στο σκόρερ.Γνώμη μας είναι πως έπρεπε ο διαιτητής σε μια τόσο ξεκάθαρη φάση και για να μην εκτεθεί και ο ίδιος, να πάρει την ευθύνη της απόφασης και να μετρήσει το γκολ.
Εν συνεχεία στο 80΄σημειώθηκε το 2-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπόε και σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων ο Τζώνυ με προβολή έκλεισε το σκορ.

Ηταν μια δίκαιη όσο και πολύτιμη νίκη για την ομάδα μας που ωστόσο δεν μας "γεμίζει", αφού η εμφάνιση της έως το 60΄όπως προείπαμε δεν ήταν και η καλύτερη.

Διακριθέντες για την Κύμη ήταν οι: Καραμπίνης, Αποστολίδης,Βεζυρτζόγλου και Φωτιάς, ενώ όπως πάντα κοντά στην ομάδα μας ήταν ο πρόεδρος  Παν.Θωμάς και ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημ.Θωμάς.

Επόμενος αγώνας, το ντέρμπυ με τη Δροσιά στο γήπεδο μας

Η ενδεκάδα μας: Ντουρέκας, Αποστολίδης, Κόκκος, Φωτιάς, Βαλκάνος(39΄Καραμπίνης), Καραμάνης, Παριανός, Οστιν, Μούτσου(78΄Μπόε), Βεζυρτζόγλου, Τζώνυ(86΄Κοτρόζος).




Περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κύμη-Αναγέννηση Λαμίας 79-44

Κύμη-Αναγέννηση Λαμίας 79-44
Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, η ομάδα μπάσκετ της Κύμης νίκησε 79-44 την Αναγέννηση Λαμίας και βρίσκεται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' ΕΣΚΑΣΕ!
Περισσότερα...

 ΣΑΒΒΑΤΟ    8 - 1 - 2011   ΩΡΑ. 18.00
 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΜΗΣ ¨ΝΙΚ. ΜΑΡΙΝΟΣ΄ 
 Α.Ο.ΚΥΜΗΣ - ΑΝΑΓ.  ΛΑΜΙΑΣ
 
ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  ΜΑΣ
Περισσότερα...
Περισσότερα...