Μπάσκετ: ΑΜΣ ΚΥΝΟΣ - Α.Ο.ΚΥΜΗΣ 84 - 94

Σε ένα συγκλονιστικό εκτός έδρας αγώνα το Σάββατο, η ομάδα Μπάσκετ της Κύμης επικράτησε επί του ΑΜΣ ΚΥΝΟΣ με 84-94.

Το τελευταίο 1.30 λεπτό της 4ης περιόδου η ομάδα μας βρισκόταν πίσω στο σκορ με διαφορά 6 πόντων. Ωστόσο, οι παίκτες μας ανέβασαν ρυθμό και έκλεισαν τη "ψαλίδα" των 6 πόντων, στέλνοντας το ματς στην παράταση, όπου και κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους στον αντίπαλο και να εδραιώσουν τη νίκη.
Περισσότερα...

ΑΟ Κύμης-Αυλωνάρι 2-1

 Χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοση της και με σύμμαχο την παράδοση,  η ομάδα μας πέτυχε μια σημαντική νίκη επί του Αυλωναρίου και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η πρώτη καλή φάση καταγράφεται μόλις στο 3΄ όταν μετά από σέντρα του Μούτσου, η κεφαλιά του Τζώνυ έφυγε μόλις άουτ απ΄το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Αυλωναρίου Κότσαρη. Στο 25΄η γηπεδούχος κέρδισε πέναλτυ, σε τράβηγμα του Παριανού από αντίπαλο μέσα σε έναν όμιλο παικτών. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει εύστοχα ο Μούτσου σημειώνοντας το 1-0 για την Κύμη. Χωρίς ουσιαστική φάση και με παιχνίδι κέντρου κύλησε έως και τη λήξη του το Α ημίχρονο.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το Β΄μέρος μέχρι το 59΄όπου μετά από λάθος του Αποστολίδη, ο μόνιμος σκόρερ του Αυλωναρίου Βογιατζής δεν έχασε την ευκαιρία και ισοφάρισε για την ομάδα του. Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις τρία λεπτά και αυτό γιατί ο Μούτσου με έξοχη ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή των αντιπάλων και ανατράπηκε καθαρά κερδίζοντας πέναλτυ. Εκτελεστής αυτή τη φορά ήταν ο Μπόε σημειώνοντας το δεύτερο και όπως αποδείχτηκε νικητήριο τέρμα για την ομάδα του. Τέλος σουτ του Μπόε στο 88΄μετά από συνδυασμό με τον Παριανό κατέληξε μόλις άουτ.

Συνοψίζοντας θα λέγαμε, ότι η ομάδα μας επικράτησε δίκαια επί ενός σπουδαίου αντιπάλου που τον αδικεί η βαθμολογική του θέση. Πιστεύουμε, οτι είναι θέμα χρόνου η ομάδα του Αυλωναρίου να βρει το ρυθμό της και να επανέλθει στις υψηλότερες θέσεις, όπως άλλωστε έκανε τόσα χρόνια που αγωνίζεται στην Α κατηγορία.

Καλύτερος παίκτης για την ομάδα μας ο Μούτσου, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Ηλίας,Μπόε και Καραμάνης.

Eνδεκάδα: Ντουρέκας,Αποστολίδης,Μούτσου,Φωτιάς,Καραμάνης,Οστιν,Παριανός,Ηλίας,Τζώνυ(Κόκκος),Μπόε και Βαλκάνος
Περισσότερα...

Μπάσκετ: ΑΜΣ ΚΥΝΟΣ - ΑΟ.ΚΥΜΗΣ


 
ΣΑΒΒΑΤΟ 30-ΟΚΤ.-2010 ΩΡΑ 6 ΜΜ
 
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
ΑΜΣ ΚΥΝΟΣ - ΑΟ.ΚΥΜΗΣ

Περισσότερα...

[Σάββατο 23 Οκτ.] ΑΟ ΚΥΜΗΣ - ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ


Α.Ο.ΚΥΜΗΣ  ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΑΓΩΝΑΣ Α΄  Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε

ΣΑΒΒΑΤΟ  23-ΟΚΤ.-2010 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΥΜΗΣ 'Ν.ΜΑΡΙΝΟΣ'
ΩΡΑ  18΄00
 
 
Α.Ο.ΚΥΜΗΣ -  Α.Σ.ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
Περισσότερα...

Κύμη - Αρτάκη 1-0...Νίκη Κορυφής

Πολύτιμη νίκη με 1-0 πέτυχε η ομάδα μας στην Κύμη στο Σαββατιάτικο αγώνα της με αντίπαλο την Αρτάκη. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση της γηπεδούχου κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, παρόλα αυτά κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, όταν από παράλληλη σέντρα του Μούτσου ο Τζον με προβολή έστειλε τη μπάλλα στον ουρανό της εστίας του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Η Αρτάκη απ΄την άλλη πλευρά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα την άμυνα της Κύμης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε την ομάδα της Αρτάκης έχοντας δύο δοκάρια σε σουτ των Όστιν και Ηλία. Οσο περνούσε ο χρόνος η Κύμη γινόταν όλο και πιο απειλητική και σαν αποκορύφωμα ήταν η φάση διαρκείας με πρωταγωνιστή τον Μπόε, όταν σούταρε τέσσερις φορές στην ίδια φάση για να αποκρούσει 2 φορές, μερικές τυχαία,ο τερματοφύλακας της Αρτάκης και οι υπόλοιπες να βρουν σε δοκάρι της εστίας του. Δεν είναι υπερβολή να πούμε οτι μετά το 70' μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο.

Μετά και τα αποτελέσματα του Σαββάτου η ομάδα μας απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής έχοντας 15 βαθμούς σε 6 αγώνες.Επόμενη αγωνιστική με την ομάδα των Ωρεών εκτός έδρας.
Περισσότερα...

Μπάσκετ: ΑΟ Κύμης-Άρης Θηβών 71-64!

Ο Α.Ο.ΚΥΜΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΥΜΗΣ "Ν. ΜΑΡΙΝΟΣ" ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΗΒΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 71 - 64


ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ (15-16). Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 38-31. 

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΥΑΛΟΜΕΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΕΩΣ ΚΑΙ 14 ΠΟΝΤΟΥΣ) ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ 71-64.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23-10-2010 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΥΜΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 18΄00 Α.Ο.ΚΥΜΗΣ - Α.Σ.ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ.
Περισσότερα...

Αγ.Νικόλαος - Κύμη 1-3

Αλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μας, επικρατώντας αυτή τη φορά του Ευβοικού Αγ.Νικολάου εκτός έδρας με σκορ 3-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον ΑΟ Κύμης καθώς μόλις στο 10' προηγήθηκε με κεφαλιά του Καραμάνη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ηλία. Προηγουμένως, στο 7΄ συρτό δυνατό σουτ του Ηλία έφυγε μόλις άουτ. Στό 16' σουτ φάουλ, πάλι του Ηλία, πέρασε πάνω απ΄τα δοκάρια του Τζαβάρα, τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 19΄ η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματά της μετά από εξαιρετικό συνδυασμό του Μούτσου με τον Μπόε, ο τελευταίος αφού απέφυγε έναν αμυντικό με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 2-0. Το δεύτερο τέρμα χαλάρωσε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δέχτηκαν τη μείωση του σκορ στο 21΄ ύστερα από μια αδράνεια της άμυνας και ενώ η ομάδα του Αγ.Νικολάου, μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε κάνει ευκαιρία. Απ'το σημείο αυτό και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου το γκολ του Ευβοικού σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Παριανού-παίκτη κλειδί-στο κέντρο αποδιοργάνωσε τον ΑΟ Κύμης και σε 2-3 φάσεις κινδύνεψε να ισοφαριστεί. Παρ'όλα αυτά στα 35΄ ο Μπόε θα μπορούσε να κάνει το 1-3, αφού με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος στάθηκε τυχερός σ'αυτή τη φάση.

Στο β ημίχρονο, η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά όπως στο πρώτο και στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Ευβοικού έκανε το 3-1 στο 46' μετά από σέντρα απ΄τα δεξιά του Μούτσου και σουτ του Ηλία μέσα στη μικρή περιοχή. Μετά απ΄αυτό οι γηπεδούχοι σχεδόν αποδέχτηκαν την ήττα τους αφού δεν δημιούργησαν καμιά ευκαιρία, οι δε φιλοξενούμενοι φάνηκε να αρκούνται στο 3-1. Σαν συνέπεια όλων αυτών παρακολουθήσαμε παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες, αν και η Κύμη με τον Μπόε θα μπορούσε να κάνει το 4-1 αφού σε τετ α τετ ο Τζαβάρας απέκρουσε σωτήρια για την ομάδα του.


Γενικά η ομάδα μας φάνηκε δεμένη με άψογους συνδυασμούς και καλό αγωνιστικό πλάνο, μια ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα σε οποιαδήποτε έδρα. Διακρίθηκαν οι Ηλίας, Μπόε, Καραμάνης, Οστιν, Τζον και Αποστολίδης χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Ντουρέκας, Αποστολίδης, Μούτσου, Κουτσαυλής, Καραμάνης, Οστιν(Κούρτης), Παριανός(Φωτιάς), Ηλίας, Τζον(Κοτρόζος), Μπόε, Βαλκάνος
Περισσότερα...