Μπάσκετ: Κύμη-Άρης Θηβών! Όλοι στο Κλειστό Κύμης!

Την Κύριακη 2/5 στις 17:00 η ομάδα Μπάσκετ της Κύμης δίνει το τελευταίο και κρισιμότερο ματς για την άνοδο, με αντίπαλο τον Άρη Θηβών. Με νίκη η ομάδα μας θα αγωνίζεται του χρόνου στην Α' ΕΣΚΑΣΕ. Όλοι λοιπόν ας δώσουμε βροντερό παρόν στον Κλειστό Κύμης (Νικ.Μαρίνος) και να πανηγυρίσουμε μαζί την άνοδο!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΜΗ!
Περισσότερα...

Κύμη - Λήλας 3-0

Με το "αγαπήμενο" της σκορ, η ομάδα μας νίκησε το Λήλα Βασιλικού, κατακτώντας για άλλη μια φορά τους 3 βαθμούς της νίκης. Με αισθητή την απουσία του Ηλία στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, η Κύμη πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για τη νίκη.

Η πρώτη φάση του αγώνα, αλλά και το πρώτο γκολ για την ομάδα μας, ήρθε στο 5' λεπτό με δυνατή κεφαλιά του Αναστάζιο, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Χοβνανισιάν. Χαρακτηριστικός ήταν ο πανηγυρισμός του Βραζιλιάνου, ο οποίος "εμφάνισε" από το πουθενά μια πιπίλα! Στο 27ο λεπτό, ο Αναστάζιο αποφεύγοντας 2 αμυντικούς του Λήλα βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μαντά και επιχειρώντας ένα έξυπνο πλάσε θέλησε να διπλασιάσει τα τέρματα για την Κύμη, όμως ο τερματοφύλακας του Λήλα δεν του το επέτρεψε. Δώδεκα λεπτά αργότερα (39'), ο Άνταμς "έπιασε" ένα δυνατό σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό, ο Μαστροκώστας "έπιασε" κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χοβχανισιάν, όμως η φάση δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Στο 66', ο Λήλας απείλησε την εστία μας με ένα δυνατό σουτ, όμως ο Μπασινάς τη τελευταία στιγμή έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 76', ο Αναστάζιο με σουτ από τη μικρή περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την Κύμη, κλειδώνοντας έτσι τη νίκη. Τρία λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού (87'), ο Μαστροκώστας με κεφαλιά σημείωσε το 3-0 (δοκάρι και μέσα), από μακρινή σέντρα ακριβείας του Αρμένη.

Βασική Ενδεκάδα: Ντουρέκας, Αποστολίδης, Γεραντώνης, Μανωλάκης, Μπασινάς, Τέτα (66' Ηλίας), Παριανός, Άνταμς (88' Ζε εμπε), Μαστροκώστας, Ζόραν Χοβχανισιάν, Αναστάζιο Ρέιζερ (87' Όμπι)



Περισσότερα...

Ένωση Διρφύων - Κύμη 0-3

Ακόμα 3 βαθμούς κατέκτησε η ομάδα μας με αντίπαλο την Ένωση Διρφύων στο γήπεδο του Πάλιουρα. Παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο πέτυχε τη νίκη, κρατώντας την ζωντανή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Χοβχανισιάν έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, με ένα δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μαστροκώστας "έπιασε" δυνατή κεφαλιά εντός της μικρής περιοχής, όμως ο τερματοφύλακας της Έν.Διρφύων απομάκρυνε επιτυχώς τη μπάλα. Στο 11', ο ίδιος παίκτης πλασάρει από κοντινή απόσταση, η μπάλα όμως "γλύφει" το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 15', ο Μαστροκώστας στρώνει την μπάλα στον Ηλία, ο οποίος επιχειρεί κεραυνοβόλο σουτ, έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Τσουτσαίος απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 31', ο Αναστάζιο, με υποδειγματική απευθείας εκτέλεση φάουλ εκτός της μεγάλης περιοχής, ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας. Επτά λεπτά αργότερα, ο Ηλίας συνδυάζεται άψογα με τον Αναστάζιο και ο πρώτος "πιάνει" εναέριο σουτ που τράνταξε το δοκάρι του Τσουτσαίου. Στο επόμενο λεπτό, ο Ηλίας έχοντας χώρο προσπάθησε να πετύχει, ότι δεν μπόρεσε στην προηγούμενη φάση, με τον ίδιο τρόπο, όμως ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας μπλόκαρε την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 54', ο Αρμένης εκτελεί απευθείας φάουλ, όμως η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και καταλήγει ελάχιστα άουτ. Στο 62' λεπτό, ο Χοβχανισιάν πλασάρει με άδειο τέρμα και διπλασιάζει το δείκτη του σκορ, έπειτα από κάθετη μπαλιά ακριβείας του Μαστροκώστα. Στο 65', ο Μαστροκώστας ανατρέπεται εντός της περιοχής και κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτελεί ο ίδιος και διαμορφώνει το τελικό σκορ 0-3. Στο 78ο λεπτό, ο Μαστροκώστας "πιάνει" ωραία κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ηλία, όμως η μπάλα καταλήγει άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Όμπι βγάζει ωραία σέντρα προς τη μικρή περιοχή, οπού εκεί είναι ο Παριανός, ο οποίος "έπιασε" ωραία κεφαλιά από απόσταση αναπνοής, όμως ο Τσουτσαίος ενστικτωδώς απομακρύνει την μπάλα όπως-όπως σε κόρνερ.Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ανήκει στον Όμπι, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τσουτσαίο, όμως δεν κατάφερε να σημειώσει το 4ο τέρμα.

Βασική Ενδεκάδα: Ντουρέκας, Αποστολίδης, Γεραντώνης, Κουτσαυλής (Μανωλάκης), Μπασινάς, Ηλίας, Παριανός, Άνταμς, Μαστροκώστας, Χοβχανισιάν (Τέτα), Αναστάζιο (Όμπι)


Περισσότερα...